Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon Vojnića

I Karlovac uredio grobna mjesta za muslimane

Muslimansko groblje
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
29.09.2015.
u 15:41

Osigurana je parcela sa 36 grobnih mjesta koja su dana na korištenje Islamske zajednice.

Nakon Općine Vojnić, koja je prva u Karlovačkoj županiji prije nekoliko godina osigurala mjesta za ukope za Bošnjake, odnosno za muslimane koji žive na tom području, i Grad Karlovac i tvrtka Zelenila napravila je isto na karlovačkom gradskom groblju Jamadol.

Admir efendija Muhić, glavni imam za Karlovac kazao je da je sretan što su Grad i Zelenilo omogućili onima koji se ukapaju po islamskom običaju da imaju svoje mjesto na groblju Jamadol za odlazak na ahiret, odnosno bolji svijet.

Osigurana je parcela sa 36 grobnih mjesta koja su dana na korištenje Islamske zajednice.

>> Hrvatski model integracije islama može biti uzor Europi

Komentara 6

MX
Mister X
15:56 29.09.2015.

Čuj narode i počuj veliki uspijeh i ogromni podvig RH. Osigurana je parcela sa 36 grobnih mjesta koja su dana na korištenje Islamske zajednice. Mjesta su dana nisu prodana . Mi ne muslimani moramo kupovati plaćati grobna mjesta....

BU
Bulaba
15:57 29.09.2015.

Ovo je važnija vijest od susreta Kolinde i Obame?

OK
okvarbudovič
19:12 29.09.2015.

poturice gore od turaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije