Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.10.2023. u 16:01

Nakon osam godina PiS-a na vlasti državni su mediji blaža verzija sjevernokorejskih, državne su korporacije pune stranačkih ljudi, a najviši su sudovi pod političkom kontrolom

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
16:46 10.10.2023.

Hrpa laži. Poljska je među rijetkim slobodnom državama u Europi. Ali, kako god bilo, zašto bi soroševske glodalističke organizacije uopće imale utjecaj na to tko je na čelu Poljske? Ili bilo tko iz EU? Regnum regno non praescribit leges!

Avatar Jopa
Jopa
16:26 10.10.2023.

Kao da je drugačije kada su u pitanju države gdje vladaju ljevičari i kvazidesničari kao HDZ. Problem je očito samo tamo gdje vladaju pravi desničari kao u Poljskoj. Poanta je da je Poljska zdrava i snažna država koja ekonomski jako napreduje a nije po diktatu levičara globalista iz Bruxellesa i Washingtona.

Avatar Jopa
Jopa
11:03 11.10.2023.

Ljevičar obećava jaču vojsku? Zvuči uvjerljivo kao Račan kada nas je razoružao 1990-te i onda 2000-te krenuo uništavati HV.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije