Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI MIGRANTSKI VAL
Povratak na članak

I Hrvatska je u raljama Lukašenka i Erdoğana: Zbog geopolitičkih trzavica mogli bismo doživjeti udar

Cipar blokira sankcije EU Bjelorusiji dok se ne kazni i Tursku zbog provokacija u Sredozemlju, a Zagreb je u strahu od migrantskog vala protiv sankcija Ankari

Komentari 27

BR
Branitelj2020
19:37 22.09.2020.

Puna podrška Cipru. A sramota je da se Plenković boji sultana Erdogana. Postavi se vojska na hrvatsku granicu i svi mi znamo kako vojska štiti granicu u slučaju ilegalnog prijelaza granice . Svatko tko ilegalno prelazi granicu je terorista aa s teroristima se razgovara samo preko ciljnika.

VL
MK
mksdk
19:30 22.09.2020.

Sramota je da je Hrvatsku strah od migrantskog vala. Treba postaviti vojsku na granicu s naredbom da se puca po svima koji je ilegalno prelaze. Tada će migranete biti strah od Hrvatske, a ne obrnuto.

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
19:47 22.09.2020.

Plenkovic pokazuje zube samo Grmoji a ostalima lize supak.prava pickica

VL
AN
Antiflašist
19:41 22.09.2020.

Sto ovaj lupeta, pa nama svaki dan vise stotina isilovaca ude iz BiH, Slovenci nam prosle godine vratili 11.000 ljudi !!!. Situacija na granici i oko nje je vec zadnjih godinu i pol kriticna, kazu nasi ne moze se to zaustaviti, moze moze ali vi to ne zelite, pocnite vec jednom pucati i cuvati granicu za koju je zivote dalo toliko ljudi.

VL
Avatar Idler
Idler
19:32 22.09.2020.

A ništ, izbjeglice iz Turske usmjerit za Bjelorusiju 😊

VL
AT
atlantisind
19:55 22.09.2020.

Treba zaposliti jos 10.000 cuvara na granici i ispostaviti racun Briselu jer je to njihovo sranje i neka oni plate za to asto se tice Bjelorusije to je vec vidjeno u Ukrajini kako se na silu svrgava vlast da bii oni postavili svoje marionete i primakli se blize Rusiji i imali jos jednu drzavu da pljackaju. Bagri nikada dosta .Ta kucka bi trebala biti strijeljana za izdaju.

VL
DU
Deleted user
20:45 22.09.2020.

Kako izgledaju njemački i francuski gradovi je strašno mnogi migranti šetaju po gradovima pljačke bez. Želje da se prilagodite svoje plemenske ratove donjeli su u te države

VL
TO
ToVuS
20:47 22.09.2020.

Dosta turbulentna vremena..a mi imamo trtaroše na vlasti.

VL
IM
imamohrvatsku
20:02 22.09.2020.

Bolje ti Grliću drži jezik za zubima i šuti. Nije ovo igra za nebitne Gledaj interes Hrvata i ne glumite da ste neki značajan faktor kad je u EU opće poznato da smo insignifikantni, da se tako hrvatski izrazim.

VL
SU
Superhero
07:00 23.09.2020.

Izgradite zid na granici sa BIH a na granici sa Srbijom posaljite vojsku i nece biti problema sa migrantima. Probjem je granica sa BiH jer je preduga i nemoguce je kontrolirati

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
19:53 22.09.2020.

E nece bit izbjegkica i migranata u Bjelirusiji moj radmane dzaba se trudis.Nemoze netko vladat koje osvojija dvadeset procenata u Bjelorusiji. Tamo su bili visepartijski izbori tri stranke izisle na izbore.A Tihanovskaja,daje svojoj zemlji i narodu sankcije strava.Ona ce docc na vlast dvi tisuce i live.

VL
Avatar Pleše.S.Vukovima
Pleše.S.Vukovima
19:44 23.09.2020.

Erdogan u posljednjoj fazi života izaziva mučninu NATO i EU. Isti je izmislio i izveo lažirani puč kako bi prigrabio svu vlast u Turskoj i sada ucjenjuje EU. On ciljano destabilizira i Siriju i Kavkaz i potencira sukob u Libiji.

VL
DU
Deleted user
20:07 22.09.2020.

Podpora Lukašenku ! On je pravi Car za ove EU-rupske jadnike. Uzgred, pravi je užitak gledati kako bjeloruska policija na ulici obrađuje s..oroševske plaćenike. Mogu zamisliti što se tek događa daleko od kamera...😋

VL
Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
20:20 22.09.2020.

Hrvati!!!!!!Pa vi ste devedesete regrutirali mudžahedine protiv nas Srba.Jer vi stvarno mislite da smo mi toliko glupi.Mi vam to nećemo zaboraviti.I na kraju su vas iskandžijali u Bosni ko ovce.Za drugo i niste.

VL
PE
penellopea321
20:43 22.09.2020.

Pogledajte dragi gradjani kako fasisti iz zlocinacke organizacije huskaju naciste , SS-ovce, iz Brisela i Berlina na tudje sueverene zemlje i narode. Tako su ih huskali i na vas 90-ih, dok vam nisu do gole kosti opljackali zemlju, i otelii vam domace banke, citavu domacu industriju, sve domace kompanije u zemlji, i pola nekretnina gradjanima u organiziranom kriminalu sa nacistickim bankama u Hrvatskoj, To isto spremaju Bjelorusiji, sjeme im se zatrlo nacisticko, treba ih strijeljati, Amerikanci im moraju bombardirati Brisel i Berlin da spase svijet od bolesnij nacista terorista i njihovih placenika, domacih izdjanika. Ovih se zlocinaca ljudozdera nacista, svijet nece otarasiti, osim ako im lansira atomsku kao u dva svjetska rata. Svi narodi se moraju udruziti u Europi, i nasrnuti gore na zlocince naciste , SS -ovce, u Briselu i Berlinu, idemo ih uhvatiti za prljava im muda i i usmrdjene picke, i vjesati cemo ih svakoga domacega izdajnika ispred svoje zastave u Briselu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.