Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSATLANTSKO PARTNERSTVO NA IZDISAJU
Povratak na članak

I Hillary Clinton najavila da je TTIP stvar prošlosti

Isto mišljenje o sporazumima o slobodnoj trgovini i investicijama ima i njezin protivnik Donald Trump. Oboje misle da to nanosi štetu SAD-u

Komentari 2

Avatar Plantago
Plantago
08:15 30.08.2016.

"vođa njemačkih socijalista i ministar gospodarstva Sigmar Gabriel "? Gospođo draga novinarska, ne znam iz koje ste svjetske tiskovine preveli ovaj člančić, ali Gabriel nikako nije socijalist, već socijalni demokrat. Razlika je jako velika.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:16 30.08.2016.

još jedna prevara u nizu. svi govore da je tipp gotov, a pregovori se nastavljaju, tek sad u potpunoj izolaciji. naravno da pred izbore to ne smije biti tema, svi su za jako domaće gospodarstvo. nakon izbora korporacije opet počinjunju vladati (nakon svakih je tako, tek pred same izbore se sakriju), i pregovori se nastavljaju. shvatite da nacionalne države moraju nestati. korporacije trebaju tržište, a ne neke zajednice koje budu mogle reklamirati svoje nacionalne proizvode. vi koji ste gledali zvjezdane stazem, jeste se ikad upitali tko je ta federacija? :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.