Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podržali laburiste

I HDZ smatra da je vrijeme za izvanrednu sjednicu Sabora

Jandroković (1)
Robert Anic/PIXSELL
21.08.2012.
u 18:50

Predsjednik laburista Dragutin Lesar ne prihvaća odgovor potpredsjednika Sabora Josipa Leke da nema potrebe za sjednicom

Iako je potpredsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko odbacio zahtjev Hrvatskih laburista da se sazove izvanredna sjednica zbog najave Vlade da će prodati HPB i Croatia osiguranje, uz riječi kako laburisti “dramatiziraju”, predsjednik te stranke Dragutin Lesar potvrdio mu je kako rade upravo to.

– Odgovor gospodina Leke u potpunosti je neprimjeren i neprihvatljiv. Točno je da laburisti “dramatiziraju” situaciju kad to već ne čini osoba koja je trenutačno na čelu Sabora – zamjerio je Lesar kojeg zanima tko bi trebao "dramatizirati” situaciju u kojoj je Vlada iznad Sabora, ako to ne čini obnašatelj dužnosti predsjednika Sabora. Zbog sve teže situacije u kojoj se nalazi država, inicijativu za izvanrednu sjednicu načelno podržava i vodeća oporbena stranka – HDZ.

– S obzirom na čitav niz nelogičnih poteza Vlade i činjenice da nema jasne strategije koja se mijenja iz dana u dan te se prilagođava dnevno političkim potrebama, smatramo da je situacija zrela za izvanrednu sjednicu Sabora – rekao je potpredsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Gordan Jandroković.

>>Lesar: Vlada bez strategije ne smije prodavati HPB i CO

 

Komentara 18

MA
marlon100
19:27 21.08.2012.

Nadam se da nikom više nikad neće pasti na pamet glasati za SDP i HNS. Koliko još dokaza treba? Ako ne volite HDZ onda ima dovoljno drugih pojedinaca i stranaka koji se nisu okaljali i nisu i pod čijom kontrolom, tj. ne duguju nikom usluge. Usudimo se zaokružiti pojedince koji se ne skrivaju po rupama u velikim strankama.

JA
james49
20:40 21.08.2012.

Kaj ima tam neko s mozgom da misli?

JA
Jamac
19:08 21.08.2012.

Tko proda HPB i CO taj ce dugo osjecati hrvatski zatvor !! Podignuti PDV i poreze te prodavati hrvatsku imovinu da bi se doslo do novca moze i naj vece budale iz Vrapca !! Biti ce hrvatski zatvori puni a a i projekata imamo za zatvorenike kao np Peljeski most , Zuta Lokva- Rijeka pa neka osjete drazi Hrvatske !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije