Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
internet na meti

I gurmani kratkih rukava zbog kiše koja ne prestaje padati

kulinarika
Coolinarika.hr
19.09.2010.
u 10:23

Internetski portal Coolinarika nedostupan gostima jer se server nalazi u potopljenoj Sloveniji.

Umjesto finih recepata i druženja uz ljubitelje dobrog zalogaja, posjetitelji internetskog portala Coolinarika jučer su naišli na sljedeću obavijest:

"Dragi naši Coolinaričari, zbog obilnih kiša u zadnjih 24 sata u Sloveniji, gdje se nalaze naši serveri, došlo je do poplava i voda je ušla i u zgrade. Visina vode unutar zgrada seže i do pola metra, pa smo iz navedenih razloga krenuli u akciju spašavanja i gašenja servera. Svi vaši podaci su sačuvani, ali će još neko vrijeme potrajati borba s prirodom, priopćenje je svim posjetiteljima internetskog kulinarskog portala Coolinarika".

Uz poplave i druge poteškoće koje kiša nastavlja zadavati građanima diljem zemlje i danas, obilate su padaline pomrsile planove i gurmanima.

 

Komentara 2

OB
-obrisani-
10:43 19.09.2010.

. baš nas briga što je Serber potopljen

Avatar arcanius
arcanius
11:40 19.09.2010.

nadam se da se susedi budu izvukli i da bu šteta minimalna.... znam kaj su jake bujice i odroni, pa mi nije svejedno kad vidim vijesti da se to događa bilo gdje..... susedi, sretno.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije