Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još sedam zemalja

I Finska ratificirala pristupni ugovor RH s Europskom unijom

zastava EU, EU
Tomislav Miletić/PIXSELL
18.12.2012.
u 10:31

Finska je postala 20. zemlja koja je ratificirala pristupni ugovor, a čeka se još ratifikacija Velike Britanije, Belgije, Danske, Nizozemske, Njemačke, Francuske i Slovenije

Finski parlament ratificirao je danas pristupni ugovor Hrvatske s Europskom unijom, objavila je Vlada RH. Na ratifikaciji je bio predsjednik Sabora Josip Leko.

Finska je tako postala 20. zemlja koja je ratificirala pristupni ugovor. Čeka se još ratifikacija Velike Britanije, Belgije, Danske, Nizozemske, Njemačke, Francuske i Slovenije. Nizozemska bi ga trebala ratificirati do travnja iduće godine.

>> Slovenija možda neće ratificirati pristupni ugovor do 1. srpnja

Komentara 15

OB
-obrisani-
12:01 18.12.2012.

sad je na sportu?

OB
-obrisani-
10:44 18.12.2012.

Oj Slovenci pa kaj čekate, to ni lepo od vas susedi, pa kaj je zvami, pa to ni vredu, ste tak tak tak čudni..

OB
-obrisani-
11:08 18.12.2012.

Treba istači da se još čeka se još ratifikacija Velike Britanije, Belgije, Danske, Nizozemske, Njemačke, Francuske i Slovenije..Ova naša posljednja Slovenija bi mogla još malo produžiti onaj več posramljeni navodni EU 2007 ulazak koji još u ljeto 2013 nije baš siguran..Mogao bi se puzanac ispred EU ulaza nastaviti još neko vrijeme..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije