Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
‘Milenijski projekt
Povratak na članak

I Eiffelov toranj bio bi gotov

Gradnju je, nažalost, obilježila i pogibija radnika. Njega je na pruzi usmrtio vlak

Komentari 5

KK
karate kid
17:59 13.01.2011.

trebao je nas dragi gradonacelnik mrga i ove iz hz-a povest na duhovnu obnovu u hercegovinu, mozda bi se prosvijetlili...

VL
BE
belizar
13:12 13.01.2011.

a polako, prošle su \'samo\' 3 godine, to je ipak mega-projeket.....ravan burj dubaiu:))) nije to lako....treba prvo izračunati koliko će se spremiti u džep, koliko će podizvođaća biti, kome koji postotak ide...a tek onda se može početi s izgradnjom:)

VL
OD
ODzizsKrajst
13:33 13.01.2011.

Ljudi moji pa ipak je to HŽ. Ako ikada bude gotovo bit će dobro. Mada ne znam zašto jer se ionako više nitko ne vozi vlakovima, em kasne toliko da bi se u Japanu već svi poubijali odavno, em su pruge očajne, em više nisu ni toliko jeftiniji od autobusa kao prije...

VL
CA
casperius
16:15 13.01.2011.

pa bit ce gotovo kao sto su bili rekli do kraja godine (doduse to su rekli u prosloj godini, ali posto nisu naveli do kraja koje godine to se moze visestruko protumaciti). sad krecu izvlacenja na vremenske uvijete, sramota. (tekk toliko u ljeti je bilo toliko vrucih dana kad se moglo raditi, ali nitko nije ni prstom maknuo pa to bas i ne stoji)

VL
MA
marujita
19:30 13.01.2011.

eiffelov je toranj gradjen dvije godine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.