Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PROBLEMIMA
Povratak na članak

I Trump ima Crnoju: Novi šef kampanje prijavljen na pustoj adresi

Vlasnik kuće u okrugu Miami-Dade Luis Guevara rekao je da je nekretnina ispražnjena i da ondje nitko ne živi, a i susjedi su rekli da je prazna već nekoliko mjeseci

Komentari 4

DM
dr_max
01:43 27.08.2016.

Dragi moji "novinari", Bannon je novinar velikog kalibra i čvrstog karaktera. Pošto prepisujete klevete drugih klevetnika po soroševom nalogu niste Bannonu ni do gležnja, kamoli koljena.

VL
Avatar Abcd....
Abcd....
17:46 26.08.2016.

Dok Hillary podrzava kanibale iz ISiL-a.

VL
PO
pozornik66
20:55 26.08.2016.

Prenosi Guardian, ljevičarsko smeće od novina. Neka objave nešto o Clinton Cash foundation i o Hillary Clinton e-mails

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
05:13 27.08.2016.

Nemre i Trump imati Crnoju jer naš nevini vitez zbrinjavanja, snabdjevanja i jamanja uz zastavu je jedinstven i pravi hrvat koji mazne na domoljuban naćin.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.