Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Institut za migracije i narodnosti:
Povratak na članak

'I dok Hrvatsku iz dana u dan napuštaju stanovnici, brojni su dokazi doseljavanja'

Svijetlih primjera useljavanja ima i to gotovo zabilježenih iz dana u dan, poručuju iz Instituta

Komentari 18

Avatar zločinačkaorganizacija
zločinačkaorganizacija
12:08 15.07.2019.

Kakvo iseljavanje pa mi iz Hercegovine smo se svi doselili u Zagreb

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
13:04 15.07.2019.

Doseljavanje je trenutno slučajno a iseljavanje masovno. Dok nema popisa stanovništva najbolji pokazatelj je stalno smanjivanje upisane školske djece u sve razrede osnovnih i srednjih škola. Negativna bilanca je prešla 15.000 djece godišnje što je alarmantno. Regionalni razvoj je katastrofa a ruralni dok su god poticaji po kvadratima tuđe zemlje a ne po proizvodnji dotle umire hrvatsko selo. A razni probisvijeti povezani s ministarstvom uživaju u ovoj državi a da motiku nisu zakopali.

VL
BU
Bubalamala
18:29 15.07.2019.

Vlada kaže ima i povratnika,na žalost to su uglavnom umirovljenici koji su odlučili biti sahranjeni u rodnom kraju. Mladi druga i treća generacija ostaju čak što više uzimaju strana državljanstva ! Nakon što je vlada uvela dvostruko oporezivanje stranih mirovina za očekivati je da će se mnogi vratiti samo na sahranu.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
12:01 15.07.2019.

Istarske i Primprsko goranske turisticke firme daju posao za stalnu vece place i stanove Srbima i Bosnjacima tko ne vjeruje nek provjeri Valamar

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
12:45 15.07.2019.

Pitanje adminu zasto se mene blokira kad napisem traktor tom a vilager pise da Hrvati nose zlocinacki gen i ne blokira ga se VL ZNACI DIJELI MISLJENJE DA SU HRVATI GENOCIDNI

VL
DU
Deleted user
11:41 15.07.2019.

Zahvaljujući SDP- ovoj vladi - 4 godine nerada i neznanja, zaduživanja , - uvođenja novih i povećanja postojećih poreza - kao rezultat imamo toliko iseljavanja i katastrofalno stanje u državi - nikad više njih blizu vlasti !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.