Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
član manje

I Darko Grivičić dao ostavku u Programskom vijeću HRT-a

'30.12.2009., Zagreb - Darko Grivicic, predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore. Photo: Zarko Basic/Poslovni dnevnik/PIXSELL'
'Zarko Basic/PD/PIXSELL'
07.03.2012.
u 16:37

– Između istine i javnosti stoje vrijedne uredničke ruke koje se žele svidjeti. Dajem ostavku na mjesto člana Vijeća HRT-a. Pozdrav svima – naveo je Grivičić, prenosi HRT.

Darko Grivičić podnio je ostavku na mjesto člana Programskog vijeća Hrvatske radiotelevizije pa to tijelo sada broji šest umjesto 11 članova, što znači da će moći održavati sjednice i donositi odluke za koje je dovoljna "obična" većina glasova, javlja HRT.

– Između istine i javnosti stoje vrijedne uredničke ruke koje se žele svidjeti. Dajem ostavku na mjesto člana Vijeća HRT-a. Pozdrav svima – naveo je Grivičić u e-mailu članovima Vijeća. HRT ističe da Grivičić, koji je krajem veljače podnio ostavku i na mjesto predsjednika Hrvatske poljoprivredne komore, nije bio dostupan za objašnjenje svoje odluke.

Od prosinca su ostavke u Vijeću HRT-a podnijeli Ante Tomić, Sanja Ivić, Milan Kujundžić i Viktorija Car.

Komentara 5

SB
SBJosip
17:24 07.03.2012.

šta ga briga daje svuda ostavke, a dođite mu pogledati imanje i imovinu.

OB
-obrisani-
18:08 07.03.2012.

Mogao bi Ivić Pašalić uskočiti...

OB
-obrisani-
19:17 07.03.2012.

mogao bi uskociti DS-delija strbac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije