Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
budite staloženi

I danas gužve na cestama u smjeru mora, ali i visoke temperature i do 34 stupnja

kolone, lučko, gužva
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
10.07.2016.
u 09:36

Tijekom dana pojačan promet očekuje se na važnijim cestama u smjeru mora, ali i unutrašnjosti (osobito u poslijepodnevnim i večernjim satima)

Na glavnim cestovnim pravcima promet je srednje gust, a povremeno je pojačan na autocesti A6 Rijeka-Zagreb prije izlaza Oštrovica u smjeru Krka/Crikvenice, javlja Hrvatski autoklub (HAK).

Na izlazu Lučko s autoceste A1 u smjeru Zagreba kolona je 1 km. 

Tijekom dana pojačan promet očekuje se na važnijim cestama u smjeru mora, ali i unutrašnjosti (osobito u poslijepodnevnim i večernjim satima): autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče, autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba, autocesti A3 Bregana-Lipovac u oba smjera, A4 Zagreb-Goričan, A6 Rijeka-Zagreb, na autocesti A7 između GP Rupa i čvora Diračje, na otoku Krku i na Krčkom mostu, na čvoru Matulji prema Istri/Opatiji, duž Jadranske magistrale, na cestama u Istri, graničnim prijelazima i trajektnim lukama i pristaništima.

Čekanja su moguća pred naplatnim postajama Lučko (A1), Sveta Helena (A4) te Zaprešić i Trakošćan (A2).

Dvosmjerno se vozi zbog radova na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Okučani (od 136. do 141. km).

Zabrana prometa za teretna motorna vozila, najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u priobalju danas je od 12 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama niti na državnoj cesti 1, Ličkoj magistrali.

U Rijeci u 08 h već 29 stupnjeva

I danas će posvuda prevladavati sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Poslijepodne uz mjestimice umjeren razvoj naoblake ponovno mala mogućnost za kratkotrajne grmljavinske pljuskove, prvenstveno u kontinentalnim gorskim predjelima, javlja Vrijeme.net

Vjetar će u unutrašnjosti biti slab promjenjiva smjera, a na Jadranu ujutro slaba do umjerena bura potom slab maestral. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 15 do 19, a na Jadranu od 22 do 27°C.

Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 28 do 32, a na Jadranu od 30 do 34°C.

Jutros o 8h u Rijeci je izmjereno visokih 29 stupnjeva, dok je na Plitvicama izmjereno ugodnih 19, podaci su Hrvatskog hidrometeorološkog zavoda. 

>>Gužve prema moru, na prijelaz granice na jugu BiH i RH čeka se do 3,5 sata

Komentara 7

UZ
UDBA_ZAGREB
11:21 10.07.2016.

Za gužve na cestama krivi su jugonostalgičari i velikosrbi

DU
Deleted user
11:35 10.07.2016.

Pomaknite Lučko niže i izgadite još naplatnih kućica da to ne moramo slušati svaki dan.

RS
RS4
19:05 10.07.2016.

Nece jos dugo ,nakon ovih cijena koje Turistima naplacuju i kako ljude deru i varaju cista sramota ,sada na zapadu pisu svi o nama i savijetuju ne idite u Hrvatsku varaju nas i kradu po restoranima i parkinzima naplacuju svemirskee cijene a za sve to je Drzava kriva sto dozvoli da svatko posijeduje Hrvatsku putovnicu i ima pravo na obrt!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije