Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestali s novcem

I dalje se traga za trojkom koja je orobila zaštitare

'30.08.2013., Zapresic - Trojica nepoznatih pocinitelja orobili su automobil Klemm Scuritya te oteli kofere s novcem u trenutku kada je zastitar ulazio u kompleks pekare Dubravica. Ukradeno je nekolik
'Borna Filic/PIXSELL'
31.08.2013.
u 22:00

Iako u policiji još ne žele reći koliko je novca odneseno, pravdajući to interesom istrage, neslužbeno se čuje da su se razbojnici domogli plijena od nekoliko stotina tisuća kuna.

Zagrebačka policija još traga za trojicom naoružanih razbojnika koji su u petak u Zaprešiću presreli i orobili automobil Klemm securityja koji je prevozio novac.

Iako u policiji još ne žele reći koliko je novca odneseno, pravdajući to interesom istrage, neslužbeno se čuje da su se razbojnici domogli plijena od nekoliko stotina tisuća kuna. Iako je odmah nakon prepada za njima organizirana opsežna potraga, u kojoj je sudjelovao i policijski helikopter, ona još nije urodila plodom.

>>U manje od minute zbog spuštene rampe odnijeli nekoliko stotina tisuća kn

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije