Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNATOČ KORONAKRIZI
Povratak na članak

I dalje hit destinacija: Iz HTZ-a otkrili kako nam sad stoji turistička sezona

Staničić je predstavio i promotivne aktivnosti koje je HTZ proveo s ciljem pozicioniranja Hrvatske kao sigurne turističke destinacije u trenutnim tržišnim okolnostima te buduće aktivnosti koje će se, između ostaloga, odnositi i na usvajanje novih podzakonskih akata i pravilnika koji će dodatno unaprijediti i regulirati turističke procese.

Komentari 2

ZO
zoranos
17:33 23.07.2020.

Propast će nam 8. mjesec koji je najbitniji - radi slavonskih svadbi! Nevjerojatno je da mi radi 10ak svadbi tjedno tamo reskiramo milijarde kuna iz turizma! Zar je tako teško bilo zabraniti te svadbe i ljudima dati pare natrag, a država dati financijsku pomoć tim lokalima od par milijuna kuna??? Mi sada zbog tih parlilija reskiramo par milijardi! Samo je pitanje vremena kada će Slovenija zatvoriti granice, kao jučer Nizozemci.

VL
SA
samoborka
18:01 22.07.2020.

A joj..pričajte vi što hoćete..prazna državna blagajna će imati zadnju riječ.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.