Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADU PROGLASILI TERORISTIMA
Povratak na članak

I CIA upozorila Trumpa da bude oprezan s Iranom

Vojnici Iranske revolucionarne garde marširaju u čizmama na čijim je potplatima nacrtana izraelska zastava. Poruka je jasna - treba zgaziti Izrael

Komentari 6

ZI
zip123
08:44 10.04.2019.

Dobro su mu rekli,Iran je sasvim drugacija prica od Iraka i Afganistana.Tamo ljudi nisu bas tako neslozni i takva sirotinja.Samo nasi novinari to nece pisati,nije prozapadno.Oni koji odu tamo poslovno ili turisticki se iznenade.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:54 10.04.2019.

iran drži ključeve mira u ovom dijelu svijeta. amer ima problem, jer da se istiskuje gdje je god prisutan, sve što su radili 25 godina i ubacivali se u rusku sferu, sad doživljavaju i sami. kinezi rus im se polako približava. ovo je greška koju će trumpov nasljednik teško moći ispraviti. jer amerika se militarizira i sukobljava sa svima, nije tu trump uzrok ni razlog, on je posljedica američke politike od 90-ih. amer ima problem. svaki brod koji ulazi u zaljev je laka meta. mogu onda pokušat bombati iran, al činjenica je da će imati gubitke, a posebno treba vagnuti gubitke koje će imati njihovi partneri, naročito oni koji su ugostili njihove baze na svojem teritoriju. dižu se ulozi. niste ni primijetili kako benzin poskupljuje, a... jedna bomba i vozite se benzinom od 20 kuna litra..

VL
Avatar bender
bender
10:43 10.04.2019.

Neće s Iranom proći samo tako, nije to neka prčija... Još da iranci maknu te svoje ajatolahe di bi im bio kraj. S obzirom da su Iranci a i šijiiti općenito puno normlaniji, liberalniji i tolerantniji prema drugima, prema svim vjerama i manjinama. Prava žena u Iranu su puno viša nego mi mislimo. Ja što sam imao priliku družiti se s Irancima to je bio pozitivni šok za mene, a Iranke su puno puno normalnije i na prvi pogled vidiš da se oblače sasvim normalno za razliku od većine ovih koji su došli u EU na poziv Frau Merkel. Da budu radna snaga za njemačku industriju. Pa od toga nikaj jer nisu došli raditi u EU nego dobivati socijalu i rađati đecu... A Tramp nek se zamisli kolko su ti njegovi saveznici Saudijci nesposobni. S tim svim oružjem ne mogu ni Jemen osvojiti. Jer su retardi - kratko i jasno. Baš bih volio da ih Iran malo nauči pameti.

VL
Avatar GRDASIC
GRDASIC
15:27 10.04.2019.

Pa što je tu spektakularno odavno znamo da je SAD najveća teroristička država svijeta a vojska SAD u stvari najveće ubojice i teroristi od postojanja svijeta.

VL
Avatar cros
cros
05:49 11.04.2019.

Rekao je istinu, IRG je doista teroristička organizacija. Pobili su na tisuće osoba vlastite nacionalnosti kad je onaj zlotvo homeini došao na vlast.

VL
PU
paul-umpe
14:01 10.04.2019.

sve ce to Benjamin rijesiti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.