Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS U HRVATSKOJ
Povratak na članak

HZJZ objavio odgovore na 39 najčešćih pitanja o cijepljenju

Nakon cijepljenja preporučuje se sve osobe opservirati 15 minuta, a osobe s poviješću neposredne alergijske reakcije bilo koje ozbiljnosti na cjepivo ili injekcijsku terapiju i osobe s anafilaksijom bilo kojeg uzroka u anamnezi 30 minuta, navodi HZJZ

Komentari 4

DU
Deleted user
19:19 10.02.2021.

Pandemije nema sve je više dokaza Njemački ministar unutrašnjih poslova Horst Seehofer angažirao je znanstvenike kako bi podigli razinu straha od Covid-19 pandemije te tako kontrolirali stavove građana koji bi se mogli usprotiviti radikalnim epidemiološkim mjerama odnosno nametnutom lockdownu. Diee Welt je teze iz članka temeljio na e-mail korespondenciji.

VL
ZN
znam
20:15 10.02.2021.

Prema mom izvoru informacija preko 1,100 ljudi je umrlo nakon cijepljenja sa Covid cjepivima do 01.02.2021. Neki od njih su bili poptuno zdravi lijecnici. Trenutno u USA ispod 50% lijecnickog osoblja se misli cijepiti.

VL
SL
slavenZadravec
19:37 10.02.2021.

Dio komentatora ne vjeruje u pandemiju, ali zato vjeruju u urotu u kojoj sudjeluju sve svjetske vlade, znanstvena zajednica, liječnici diljem svijeta te novinari i ostali radnici u medijima. Oni vjeruju da na svjetskoj razini netko može kontrolirati lažiranje simptoma, lažiranje uzroka smrti i broja mrtvih u gotovo svim bolnicama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.