Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužbe
Povratak na članak

HŽ: Pruge su očišćene. Sindikat strojovođa: Manipuliraju!

Vlakovi za Split i dalje ne voze, a obrazloženje HŽ Infrastrukture da je pruga očišćena ali da oni preporučuju da lakši vlakovi, poput 'nagibnog', ne prometuju je još jedan pokušaj manipulacije - kažu iz Sindikata

Komentari 9

DU
Deleted user
15:04 25.02.2018.

ja, kaj se more. HŽ Infrastruktura ima jaku "piarovsku" službu. Njih petreo-šestero zaposlenih u njoj učlanjeni su u onaj famozni HUOJ koji se do savršenstva izvještio u prodavanju muda pod bubrege i rogova pod svijeće te iznjedrio našega najvećega "komunikacijskog maga" Macan Šokrea, bez kojega u posljednje ne može ni njegova banskodvorska ekscelencija Plenki Andrjuša jer mu netko mora peglati imidž, a tomu poslu Jandroković Gogo od milja zvan Njonjo ipak nije dorastao. Dakle, ako HŽ-Infrin "piarluk" tvrdi da su pruge potpuno očišćene od snijega, onda je to tako bez obzira na to što je stvarnost dijametralno suprotna. Naime, po "filozofiji"njihova "piarovskog" posla uopće nije bitno je li nešto o čemu oni "komuniciraju" istina ili nije, nego je prije svega bitan dojam što ga oni tim "komuniciranjem" trebaju stvoriti u javnosti (ili bar nastojati stvoriti jer im se ne posreći svaki put). Drugim riječima, ta bajna čeljad prodaje najobičnija g.vna zamotana u celefan i ukrašena zlatnom vrpcom. S te strane vjerojatno je istina što tvrde u Sindikatu u strojovođa, premda ni oni nisu cvijeće mirisno.

VL
DU
Deleted user
13:38 25.02.2018.

Naravno da su očišćene jer da nisu nebi vlak već za 18 sati došao iz ST u ZG

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
13:40 25.02.2018.

Pruga je čista, a putnici su u vlaku organizirali zadrugu i međusobno si dijele voće i kolače.

VL
MU
mulag
15:43 25.02.2018.

ko i sve druge velike gazde

VL
BL
bljak007
16:44 25.02.2018.

To su sve protudržavni elementi, koji sustavno uništavaju državu

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
20:33 25.02.2018.

Kada se u HŽ Infrastrukturi u 15-tak godina izmijeni 10-tak direktora (kasnije Uprava), ne treba čuditi takvo stanje.

VL
SE
sesede
15:02 25.02.2018.

Sindikat strojovođa najcesce komentira nesto za sta apsolutno nisu kompetentni. Strojovođa upravlja lokomotivom prati signalizaciju i postupa po zapovijedi . Neki drugi su odgovorni za prugu i prohodnost pruge.

VL
VI
Viana
22:26 25.02.2018.

A auto su kupljene "lakše" lokomotive kad zbog snijega i bure očito trebaju "teže"?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.