Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O napadima na Krstičevića
Povratak na članak

HVIDR-a poručuje: Dosta je falsificiranja povijesnih činjenica i razapinjanja hrvatskih branitelja!

'Danas ne branimo samo njega, već i svoju Hrvatsku za koju smo se borili'

Komentari 12

DI
Diosiario
20:28 23.11.2016.

Ovakvi patetični komentari ne trebaju nikome i ne pridonose ničemu. Najbolje je Luka Mišetić pokazao kako se valja nositi s ovim problemom. Dakle, haško tužiteljstvo je ispitivalo sumnje na te navodne zločine i utvrdilo kako se u tom slučaju u te dvije operacije nikakvi zločini nisu dogodili i to je cijela priča. Dakle, ne postoji uopće kazneno djelo zbog kojeg bi bilo tko trebao biti pravno gonjen, nije bilo nikakvog ubojstva civila, a bio je onaj jedan slučaj ubijanja ratnih zarobljenika i to se rješava na hrvatskom pravosuđu, taj predmet je u žalbenom postupku i to je to. Dakle, umjesto ovih patetičnih ispada i razbacivanja velikim rječima treba se uhvatiti u koštac s činjeničnim stanjem, a nešto bi trebalo naučiti i iz prijašnjih vremena, pa makar na ovom primjeru rekonstruirati hobotnicu koja vodi specijalni rat protiv Republike Hrvatske i to je nešto što je svakom jasno. Jer ako nam uvijek jedni te isti na uvijek jedan te isti način podvaljuju jedno te isto, onda ćemo u očima međunarodne zajednice svi mi kao narod ispasti maloumni, a o tome očito nitko ne vodi računa...

VL
MA
matrixxx
06:03 24.11.2016.

pa daj više napravite nešto što se čeka

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
23:08 23.11.2016.

Borili su se za "mir, slobodu i demokraciju", a sada im smeta jedan tjednik? I ako pažljivo počitate pismo, uočit ćete da im je jedini argument za uvrijeđenost ni na čemu utemeljena pretpostavljena nepouzdanost izvora koji je te podatke dao. Smeta im izvor, smeta im što netko drugi nije optužen za zločin, i stoga se zgražaju nad tjednikom koji niti je izmislio podatke niti diže optužnice. To je bit će domoljubna logika.

VL
PI
pinkec
00:22 24.11.2016.

Zar mi nemamo Vladu Rep. Hrvatske? Braniteljske udruge i branitelji nas jos uvijek brane ...

VL
PE
pekimrak
08:23 24.11.2016.

Hajde da se ne lazemo u selu Bravnice kod Jajca jesu pobijene izbjeglice jer sam ja od tih mjesta prema Donjem Vakufu e sad koje ih pobijo od dali HVO ili HV to ne znam i red je bio daa neko odgovara za to

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
06:15 24.11.2016.

Zasto niste branili Freda od lazi? Sto se niste ugledali u Ostojica koji je branio Krsticevica.

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
18:20 23.11.2016.

A kaj su tek političari u saboru?

VL
Avatar mama mia
mama mia
20:03 23.11.2016.

Dosta će biti onda kad svi zločinci budu kažnjeni kako se zločin ne bi nikad više dogodio

VL
SK
skupiduša
21:05 23.11.2016.

Dobro je poznato tko falsificira povijesne činjenice!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.