Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'želimo pomoći'

Hvale vrijedna gesta: Autoservis nakon elementarne nepogode poklanja stakla za aute

Nevrijeme u Bilju
Foto: Čitateljica
1/7
14.07.2023.
u 17:14

"Svaka čast", "To je rijetkost", "Bravo", "Kapa do poda", pisali su mnogi nakon objave da Ivanković Autoservis želi pomoći stanovnicima Bilja, općine u Osječko-baranjskoj županiji

Nevrijeme praćeno kišom i tučom zahvatilo je jučer u popodnevnim satima područje više županija. Prema podacima Ravnateljstva civilne zaštite, nevrijeme je bilo u Krapinsko-zagorskoj županiji, Osječko-baranjskoj, Gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, Bjelovarsko-bilogorskoj te Virovitičko-podravskoj županiji. 

Tuča je prouzročila štete na usjevima, oštetila fasade i automobile. Zbog teške situacije, jedan autoservis odlučio je pomoći. Naime, na Facebooku je objavljeno kako Ivanković Autoservis želi stanovnicima Bilja, kojima je to potrebno, pokloniti staklo za automobil

VEZANI ČLANCI:

"Zbog današnje elementarne nepogode, ukoliko posjedujemo ispravno staklo za Vaš auto, želimo pomoći stanovnicima sa područja općine Bilje poklanjanjem istog", naveo je Vedran Ivanković. Mnogi su u komentarima pohvalili taj potez.

"Svaka čast", "To je rijetkost", "Bravo", "Kapa do poda", pisali su mnogi. 

Općina Bilje nalazi se u Osječko-baranjskoj županiji. Županijski centar 112 Osijek zaprimio je, navodi Ravnateljstva civilne zaštite, 116 poziva zbog olujnog nevremena praćenog tučom koje je u popodnevnim satima zahvatilo područje gradova Osijek, Valpovo i Donji Miholjac te općina Viljevo, Petrijevci, Jagodnjak, Bilje i Darda. 

"Tuča je prouzročila velike štete na usjevima, oštetila fasade i automobile. Vatrogasci su imali intervencije uklanjanja stabala i granja s ceste te odčepljivanja šahta, a policijski službenici postupali su po dojavama o oštećenim osobnim vozilima. Građani su prijavili oštećenja fasada, usjeva i krovova", dodaje se. 

VIDEO Tuča u Bilju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije