Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donatorska večera za Plehan
Povratak na članak

'Hvala vam na ispruženoj ruci'

Premijer Plenković rekao je da je pomoć bosanskohercegovačkim Hrvatima prioritet ove Vlade, ali da je ona i nadstranačko pitanje

Komentari 6

PR
prokurator
00:53 12.06.2018.

bosanskohercegovački hrvat mamić treba pomoć!

VL
MA
Malenkost
06:55 12.06.2018.

Graditi Crkve i po Gozbicama skupljati Donacije! kakva je to laz! vatikanska Banka puna je Milijardi!! i to opranog novca. Ne treba Crkva nista skupljati, Crkva ima. I na kraju za koga grade i obnavljaju kad narod pobjeze iz BiH i Hrvatistana? Opljackali ste Narod svoj i njegovu buducnost. Pogledajte trbuhe ovih na Gozbi. Nardode bjezi iz BiH i Hrvatistana tu nema buducnosti s ovim likovima. Najagore je da vam gospodo nitko vise ne vjeruje. HR Nacija izumire i opljackana je od ovakvih s trbuhom: Biskup i Konvertit -Anemicar, divno. Kofere u ruku i bjezite mladi ljudi, ne trosi svoj zivot na Balkanu u siromastvu.

VL
Avatar Oneill
Oneill
08:54 12.06.2018.

Plenković se udebljao možda će da od laži i debljna puknuti.

VL
DU
Deleted user
07:48 12.06.2018.

Plenković se baš abnormalno udebljao za mandata

VL
BL
bluesbob
09:26 12.06.2018.

Nabacio podbradak ko bravac od 150 kila...stresan mu poso

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.