Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijam

Hvala što ste svojim znanjem ime Ivanca pronijeli širom Hrvatske!

nagradjeni (1)
presnimila Ljiljana Risek
16.06.2011.
u 13:04

S obzirom na krizu u gradskoj blagajni, učenici su nagrađeni skromnim poklonima, a mentori su dobili novčane nagrade

IVANEC – Ivanečka gradska uprava s pozornošću prati vaše uspjehe i postignuća na natjecanjima u znanju i sportu. Svojim vrhunskim rezultatima koje ste postigli na državnim natjecanjima pokazali ste da ste generacija na koju s pravom gledamo kao onu koja će u budućnosti nositi razvitak našega grada!

Čestitajući učenicima Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog i Srednje škole Ivanec na čelnim mjestima osvojenim na državnim natjecanjima, na prijamu u Gradskoj vijećnici tu su im poruku u četvrtak uputili gradonačelnik Milorad Batinić i dogradonačelnica Jasenka Friščić. Skromne poklone potom su primili ekipa prve pomoći Crvenoga križa za osvojeno prvo mjesto na državnom natjecanju, Školska sportska ekipa Srednje škole koja je osvojila naslov viceprvaka Hrvatske u rukometu i dramska skupina Zločesta djeca. Pokloni su uručeni i Benjaminu Taourirtu (prvak Hrvatske u tehničkom stvaralaštvu) te Anabeli Ljubić i Jeleni Geček koje su iz kemije, odnosno, hrvatskoga jezika, na državnim natjecanjima bile druge. Njihovi mentori – Jasminka Vujasinović, Vladimir Canjuga, Matilda Kramar, Danijela Sabol, Melita Brodar i Anđelka Barlek dobili su novčane nagrade. U ime nagrađenih učenika, Gradu je zahvalila Ana Kovačević, članica Dramske skupine Zločesta djeca.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kavkaz11
20:34 19.06.2011.

žalosno da je za znanje i trud uvijek kriza u gradskoj blagajni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije