Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjed

HUS: Dalmacija je na poderanim koljenima

Prvomajski prosvjed
Goran Kovačić/Pixsell
09.06.2010.
u 13:23

Prosvjedna kolona krenula je iz trajektne luke uz zvižduke i transparente, a ispred Županije kolegama iz Dalmacijavina priključili su se radnici Adriachema, Uzora, Salonita, Trimota, Vodoprivrede.

Dalmacija je na koljenima, a koljena su poderana. Tražimo da premijerka Jadranka Kosor hitno primi sindikate i uprave dalmatinskih tvrtki i da počne njihovo spašavanje. U protivnom, bit će izgubljeno 15 tisuća radnih mjesta.

Poručeno je to sa prosvjeda petstotinjak radnika održanog ispred županije u organizaciji HUS-a.

Prosvjedna kolona krenula je iz Trajektne luke uz zvižduke i transparente, a ispred Županije kolegama iz Dalmacijavina priključili su se radnici Adriachema, Uzora, Salonita, Trimota, Vodoprivrede.

- Siti smo obećanja, laži i obmana. Nastavljaju se pljačka i kriminal. Ne bojte se onih koji su nesposobni i varaju vas. Iziđimo na ulice, ovo se više ne može tolerirati - poručio je Jozo Marić, povjerenik HUS-a za Dalmaciju ističući kako je u Hrvatskoj nestala solidarnost.

Komentara 1

12
12foryou
23:33 12.06.2010.

dokle god dalmacija bude podijeljena na plave i crvene, nema tu srice. previse energije se gubi na medusobno podmetanje a karavane prolaze. dragi moji politicari niste vi tu da bi ste jacali svoj ego i dokazivali tko je pametniji od koga. tu ste da bi bili u sluzbi svog naroda dalmacije. rijesenje: stvaranje ozbiljne regionalne stranke i redovit pritisak na vrh. bude li se cekalo da vlada vrati dio onog sta je uzela, mislim da bi \"magarac\" moga krepat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije