Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sisak

Humanost: Akcija Crvenog križa - 'doniraj stari bicikl'

Mimohodom i prezentacijom aktivnosti Hrvatski Crveni križ proslavio 140. rođendan
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
28.11.2018.
u 13:57

I prošle je godine provedena identična akcija, u kojoj je desetak bicikala podijeljeno novim vlasnicima

Do 2. siječnja naredne godine traje humanitarna akcija "Doniraj stari bicikl" koju provode Crveni križi Sisak i trgovina i servis bicikala No Code“.

Cilj akcije je, ističu organizatori, pružiti priliku uživanja u vožnji biciklom onima koji nisu u financijskoj mogućnosti priuštiti si to najraširenije prijevozno sredstvo na svijetu.

"Ukoliko imate stari bicikl koji želite pokloniti dovezite ga u No Code gdje će ga pregledati, ako zatreba i popraviti te podmazati, zamijeniti dotrajale dijelove i dati mu novi sjaj kako bi novi vlasnici, koje ćemo mi pronaći, mogli uživati u slobodi koju vožnja biciklom pruža." - kazuju u sisačkom Crvenom križu.

I prošle je godine provedena identična akcija, u kojoj je desetak bicikala podijeljeno novim vlasnicima.

>> Pogledajte kako je bilo na UNICEF-ovoj humanitarnoj utrci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije