Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Devet mjeseci od početka invazije

Humanitarna tragedija: Ukrajincima nakon Staljinova gladomora prijeti Putinov 'zimomor'

24.11.2022.
u 11:00

Suočeni s najvećom humanitarnom tragedijom od Drugog svjetskog rata, Kijev otvara 'centre nepobjedivosti'

Ključne riječi

Komentara 16

HO
Homophob
12:01 24.11.2022.

Sramite se ruski jataci! ruseki gube rat protiv vojnika pa se izivljavaju na civilima a delije iz komsiluka ga podrzavaju!

Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
11:57 24.11.2022.

Zadivljuje hrabrost Ukrajinaca i spremnost na toliku žrtvu. Rusi vojnički gledano učinkovito slabe protivnika iako je duboko nemoralno uzrokovati patnju civila. No još od rata u Vijetnamu napadači nisu brojali civilne žrtve. Ako podsjetim i na Japan, mogli bi se zapetljat u teške priče.

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
11:13 24.11.2022.

Suočeni s najvećom humanitarnom tragedijom od Drugog svjetskog rata, Kijev otvara 'centre nepobjedivosti' u kojima ce jadnu i gladnu raju ubeđivati da je pobjeda blizu samo da Rusi još razruše poneki grad, razruše poneki energetski objekat i u bežaniju prema zapada podstaknu još dodatan milijon stanovništva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?