Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spriječiti hibridni rat

Humanitarna drama na poljsko-bjeloruskoj granici: Evo što Lukašenko želi napraviti s migrantima

Migrant crisis on the Belarusian-Polish border
BelTA
16.11.2021.
u 12:43

Moramo pružiti humanitarnu pomoć tim ljudima i spriječiti bilo kakvu vrstu hibridnih napada na granicu Europske unije, rekao je predstavnik EU za vanjsku i sigurnosnu politiku Josep Borrell i dodao da mu se čini da se priljev migranata, koje Lukašenkov režim prebacuje s Bliskog istoka na granicu s Poljskom, polako “stavlja pod kontrolu”

Komentara 11

YE
yelloman
13:36 16.11.2021.

99% migranata na granici su Iracki Kurdi koji su stigli sa putovnicama i bjeloruskim turistickim vizama zrakoplovima. Cijela operacija je osmisljena od ruskih i bjeloruskih sluzbi zajedno sa PKK kutdskom radnickom partijom koja je stari saveznik Moskve a u sukobu je sa Barzanijem koji vlada kurdistanom. U Kurdistanu rata nema vec desetljecima. Slobodno googlajte Erbil Kurdistan 2021 i uvjerite se o stanju tamo.

ST
Startrack
13:14 16.11.2021.

Nedolaze nekakvi iracki kurdi sto nekakav komentator pise. Dolazi cjeli nebjeli svjet. Cjela Afrika, cjela jugoistocna i centralna azija. A cjela Juzna Amerika dolazi u USA. Svi hoce u nordijske rase.

JO
jorgen
20:48 16.11.2021.

Svi milijuni migranata koji su prešli preko nas na jugu Europe nisu hibridno ratovanje, prema euroatlantističkoj uvrnutoj logici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?