Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SUBOTU U VARAŽDINU

Humanitarna akcija za napuštene pseće bebe

udruga spas
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/2
20.12.2013.
u 11:45

Udruga za zaštitu životinja “Spas” organizira ove subote božićnu humanitarnu akciju sakupljanja sredstava za uređenje još jednog prostora za pseće bebe i njihove mame

U sklopu štanda na Franjevačkom trgu ispred Varteksove robne kuće, ove subote 21. prosinca 2013., održati će se božićna humanitarna akcija kojom će udruga Spas iz Varaždina od 9 do 12 sati, prikupljati sredstva za izgradnju i opremanje posebne prostorije za štence kako bi pomogli malim psećim bebama da prežive najosjetljivije razdoblje njihovog života.

Pokloni za donatore

- Uz tužne sudbine svih njih koji su napušteni ili odbačeni, postoji još jedan veliki problem, a to je vrlo visoka mogućnost teških bolesti ukoliko pseće bebe nisu izdvojene i smješteni u sterilne uvjete pa molimo sve sugrađane da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji - poručuju iz udruge Spas.

Ističu i kako je za sve koji će na štandu priložiti donaciju, udruga Spas pripremila prigodne poklone koje su izradili predstavnici 6.OŠ Varaždin.

Kalendar

Osim toga, na štandu udruge Spas ove subote moći će se kupiti kalendar sa slikicama psećih manekenki i manekena odnosno štićenika udruge.

Također Udruga Spas moli sugrađane da im pomognu kroz donaciju hrane za štence, starih deka, plahti, ručnika i starih novina, a potrebna su im i sredstva za čišćenje, veće plastične kante i drva.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar žič
žič
16:44 22.12.2013.

bravo,za svaku pohvalu.....

LE
lektor
15:52 27.12.2013.

Ha, ha, ha! Pseće bebe! Ha, ha, ha, ha, ha! I njihove mame! Ha, ha, ha, ha, ha, haaaaaa-aha-haaaaa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije