Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Marof

Humanitarna akcija Mali dar za veliku stvar

akcija
Privatna arhiva
23.03.2012.
u 13:25

Cilj je akcije prikupiti odjeću za djecu i odrasle, igračke, školski pribor te prehrambene namirnice s dužim rokom trajanja

Udruga Mladi za Marof i Lions Club Novi Marof u suradnji s mjesnim odborima na novomarofskom području u subotu organiziraju humanitarnu akciju Mali dar za veliku stvar.

Cilj je akcije prikupiti odjeću za djecu i odrasle, igračke, školski pribor te prehrambene namirnice s dužim rokom trajanja, a sve je namijenjeno socijalno ugroženim obiteljima s područja Novog Marofa te potrebitim ustanovama iz Varaždina (Prihvatilište za beskućnike, Dom za žrtve obiteljskog nasilja „Utočište Sv. Nikola“ i Centar za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar).

Predmeti će se prikupljati u Novom Marofu u Kulturnom centru Ivana Rabuzina od 9 do 19 sati, a u mjesnim odborima Donje Makojišće, Kamena Gorica, Ključ, Krč, Mađarevo, Možđenec, Podrute, Presečno, Purgari, Remetinec, Strmec, Topličica i Završje od 10 do 15 sati.

Volonteri Lions kluba Novi Marof očekivat će građane pred dućanima u Novom Marofu, gdje će također moći dati svoj prihod u vidu prehrambenih namirnica koje mogu kupiti i odložiti u za to predviđene kutije.

Udruga stoga poziva građane da pokažu dobru volju i solidarno srce te usreće nekoga u svega nekoliko minuta.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije