Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prikupili 22.318 kuna

Humani tamburaši pomogli nepokretnoj Aniti

kune
Ilustracija: Davor Puklavec/PIXSELL
23.02.2016.
u 11:45

Mlada Brođanka Anita (27) za postelju je vezana već 14 mjeseci, otkako joj je u prosincu 2014. godine zatajilo srce. Od tada leži nepokretna u svom domu.

Više od 22 tisuće kuna prikupljeno je na humanitarnom koncertu jedanaest taburaških bendova za Anitu Herceg u Slavonskom Brodu.

Svi glazbenici sve su učinili da ta večer bude posebna, a po reakcijama i komentarima svih prisutnih, u tome su i uspjeli. Mlada Brođanka Anita (27) za postelju je vezana već 14 mjeseci, otkako joj je u prosincu 2014. godine zatajilo srce. Od tada leži nepokretna u svom domu.

U proteklih nekoliko mjeseci održano je više koncerata s kojih je prihod darovan obitelji Herceg kao pomoć u kupovini potrebnih lijekova i hrane za Anitu. 

>> Završena humanitarna akcija za potrebe obitelji Renate Dragičević iz Tovarnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije