Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hugo Chavez blic govorima prekida najslušanije radijske programe

chavez
AFP
10.02.2010.
u 15:54

Bez ikakve najave prekida najslušanije radijske programe kako bi pustio svoje kratke političke poruke. Uspjeh je zajamčen jer spotovi traju nekoliko desetaka sekundi pa slušatelji ne stignu promijeniti stanicu.

Hugo Chavez postao je prava noćna mora za svoje podanike. Već ih nekoliko godina maltretira višesatnim talk-showovima koje bespogovorno prenose državni radio i televizija, a sada, kada mu je gledanost i popularnost naglo pala, koristi prave diverzantske metode. Bez ikakve najave prekida najslušanije radijske programe kako bi pustio svoje kratke političke poruke.

Medijsak diverzija

Uspjeh je zajamčen jer spotovi traju nekoliko desetaka sekundi pa slušatelji ne stignu promijeniti stanicu. Nitko ne zna kada će se i gdje pojaviti “medijski diverzant Chavez”. No, kako sam kaže, moguće je da se to dogodi u svakome trenutku.

– Mogu se pojaviti u svakom trenutku, rano ujutro, poslijepodne ili kasno navečer – tvrdi Chavez.

Već je prekinuo neke vrlo slušane radijske emisije. Nakon ove oglašivačke inovacije, više se ne može dogoditi da građani ne znaju što misli njihov predsjednik.

Dobar posao

Sada je radio i televiziju potpuno pokrio. Kada se tom medijskom bombardiranju dodaju i njegove kolumne u glavnim novinama, može se bez pretjerivanja zaključiti da je Chavez napravio dobar posao. Možda je ovakva medijska ofenziva dijelom iznuđena zbog gospodarskih problema s kojima se suočava Venezuela. Chavez više nije nedodirljiv kao što je bio prije dvije godine kada su divljale cijene nafte, kojom obiluje njegova zemlja.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Sidewinder
Sidewinder
08:36 11.02.2010.

Veliki brat Hugo the Boss te prati na svakom koraku...

Avatar Sidewinder
Sidewinder
17:05 10.02.2010.

Hehe, pa sad neka mi dežurni islamomarksisti kažu tko se služi Orwelovskim metodama...

OB
-obrisani-
22:44 10.02.2010.

hehe, što se halfaman naklikao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije