Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nabava ecmo uređaja
Povratak na članak

HUBOL optužuje Ostojića: Proračun ste nepotrebno 'olakšali' za 22 mil. kn!

Članovi HUBOL-a razočarani su što je ministar njihove tvrdnje o načinu na koji su kupljeni i koriste se ECMO uređaji proglasio "neargumentiranim tvrdnjama, netočnim navodima, lažnim optužbama i galamom"

Komentari 4

Avatar zabadalo5
zabadalo5
13:31 10.06.2014.

Pih, šta je Ostojiću 22 milijuna kuna!

VL
Avatar zabadalo5
zabadalo5
13:38 10.06.2014.

Hoće li Ostojić odgovarati za nanesenu štetu?!

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
12:42 10.06.2014.

....treba čovjeka priupitati o kriterijima preraspodjeljivanja javnih sredstava... ali nije on jedini... kampanja za izlazak iz riznice se nastavlja... 23.000.000.000 lijepo izgleda...

VL
NV
novo vriijeme
19:57 10.06.2014.

Ma to je tek djelić rastrošnosti, čim je sjeo bivšu novinarku ovog lista zaposlio u svom ured za savjetnicu, ustoličio još jednog pomoćnika, nepotrebni troškovi kojekavih loše skrojenih kampanja i kliničkih studija ili off the lebel lijekova o trošku HZZO-a, a stranački i opozicijski navijači svako malo preko bare na kongresić. Istovremeno nigdje kontrole kvalitete u zdravstvu, više ni škare ne broje po trbuhu a takav rad erodira zdravstveni fond na svakom koraku i svakodnevno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.