Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neslana i skupa šala

Htjeli premjestiti prijateljičin auto pa oštetili lim karoserije

parkiranje
Luka Klun
18.04.2011.
u 11:06

Dečki su se htjeli našaliti i preparkirati prijateljičin auto. Nije im uspjelo. Zaradili su kaznenu prijavu za oštećenje tuđe stvari

ŽUPANJA - Pola sata prije ponoći u noći s nedjelje na ponedjeljak, vraćajući se iz provoda, dvojica 20-godišnjaka i jedan 22-godišnjak, svi iz Županje, prepoznali su automobil svoje 23-godišnje prijateljice pa su se htjeli našaliti i premjestiti ga izvan parkirnog mjesta. Nisu žalili truda, ali su prilikom podizanja i zanašanja oštetili lim karoserije na Fiat Puntu županjskih oznaka i 23-godišnjoj prijateljici napravili štetu od šest tisuća kuna.

Protiv trojice županjskih šaljivdžija dostavljena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Županji za kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Komentara 4

AN
AnaB1982
12:18 18.04.2011.

kaj su ščupali blatobran??? i to je vijest za portal???

OB
-obrisani-
12:48 18.04.2011.

Chuck Norris si svaki put ščupa jedan blatobran kad izađe iz McDonaldsa da si pročačka zube...kaj sad...a puntića si prožvače umjesto kaogume

LU
lujo3
13:32 18.04.2011.

U, čovječe; selim podnesenu kaznenu prijavu u Županju! Tamo su, izgleda, jako brzi u rješavanju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije