Naslovnica Vijesti Hrvatska

Htjeli biste u Sabor? Slobodno ga posjetite 25. svibnja

Dan otvorenih vrata održava se prvi put, a tijekom posjeta od 10 do 17 sati građani će moći proći kroz Sabornicu, Plavi salon i Bansku sobu te malu vijećnicu u kojoj je nekad stolovao Županijski dom.
22. svibnja 2013. u 17:42 0 komentara 3 prikaza
Sabor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

U povodu dana Hrvatskog sabora građani će u subotu 25. svibnja moći posjetiti zgradu Sabora bez posebne najave i obići njene dijelove koji inače nisu dostupni javnosti tijekom uobičajenih posjeta.

Dan otvorenih vrata održava se prvi put, a tijekom posjeta od 10 do 17 sati građani će moći proći kroz Sabornicu, Plavi salon i Bansku sobu te malu vijećnicu u kojoj je nekad stolovao Županijski dom. Posjetitelji će ulaziti u skupinama po 40 građana, a razgledavanje će, uz vodstvo stručnih voditelja Službe za građane, trajati 30 minuta. Više podataka i program posjeta možete vidjeti na www.sabor.hr.

>>Sjajan prizor: Zgrade Vlade i Sabora osvijetljene u plavo

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.