Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loša sreća

Htio ukrasti već ukradeno vozilo pa zapalio automobil

pozar (1)
Igor Kralj/Pixsell
21.06.2010.
u 12:02

Prespajajući električne instalacije izazvao je električni spoj i požar u kojem je u potpunosti izgorio renault 4. U požaru je oštećen i kombi marke mercedes.

Najvjerojatnije s namjerom da ukrade vozilo renault 4, policiji još uvijek nepoznati počinitelj, prespajajući električne instalacije, izazvao je električni spoj i požar u kojemu je u potpunosti izgorio renault 4. Sve se događalo u nedjelju poslijepodne na parkiralištu na splitskom predjelu Pujanke.

U požaru je oštećeno i susjedno vozilo, kombi marke mercedes, vlasništvo Bože B. (84) iz Splita.

Šteta na renaultu 4 procjenjuje se na oko 4 tisuće kuna, dok se šteta na mercedesu cijeni na oko 3 tisuće kuna.

Renault 4 koji je lopov namjeravao ukrasti vlasništvo je Kaje J. (70) koji je nestanak svog auta prijavio splitskoj policiji još 6. lipnja.

Za počiniteljem se traga.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
13:00 21.06.2010.

reno 4 ??,,kakva je to limuzina ??,,pontiac ili ??

ZL
Zlatko72
06:05 22.06.2010.

to nazivati lopovima to je steta jel lopovi su u kravati cast pojedincima daleko su oni od lopova pravog jel taj se neda uloviti tako lako

Avatar arcanius
arcanius
12:51 21.06.2010.

pa tko je tako nisko pao da ide krasti četvorku?.... za nju ne možeš dobiti više od 200 eura!.... i to je preveć....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije