Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekršaj

Htio u Hrvatsku "prošvercati" štene zlatnoga retrivera

zlatni retriver
Reuters/Pixsell
05.09.2010.
u 19:17

Mladić (27) iz Donjih Meljana psića je sakrio ispod suvozačeva sjedala u automobilu

OSIJEK – Neprijavljeno štene zlatnoga retrivera u subotu oko 20.50 sati na malograničnom cestovnom prijelazu između Republike Srbije i Hrvatske, u Erdutu, htio je "prošvercati" 27-godišnji mladić iz Donjih Meljana.

Mladić je psića sakrio ispod suvozačeva sjedala u automobilu slatinskih registracijskih oznaka, nadajući se da ga nitko neće vidjeti. No, štene su pronašli carinici prilikom pregleda vozila, priopćila je osječka policija na tiskovnoj konferenciji. Dvadesetsedmogodišnjem je mladiću naplaćena mandatna prekršajna kazna, a štene zlatnoga retrivera vraćeno je u Srbiju.

Ključne riječi

Komentara 7

CP
copy paste
23:19 05.09.2010.

koja sprdaćina od vjesti.sad mi samo nije jasno dal se oni hvale sa sjajno obavljenim poslom i kapitalnim\'ulovom\', ili je posrijedi nešto drugo. kladim se da im je kroz granićni prijelaz ušla koja kjila nećega,dok su oni marljivo i vrijedno štitili državu od napada zlatnog retrivera koji je inaće poznat kao strah i trepet mladih i modernih demokracija poput naše.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
05:02 06.09.2010.

hahahaha... koja smo mi sprdačina od države... Trebali su tog opasnog kriminalca baciti odmah u tamnicu, jer pokušava unijeti nered u naše savršeno organizirano društvo...

UT
utatica
07:12 07.09.2010.

šta vam je novinari, svaki dan vijesti o nekom cucku ili o tome da ej netko prasnuo nekog iz javnog života, dajte nas nemojte tlačiti, obradite neke ozbiljnije teme a ne ovako zaglupljivati ionako glup narod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije