Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krvavi napad u kninu

'Htio sam ga uhvatiti, ali imalo je više smisla spasiti prodavačicu'

konzum pljačka (1)
Dusko Jaramaz/PIXSELL
Autori: , ae/ VLM
09.08.2013.
u 14:31

Policija nije htjela potvrditi uhićenje napadača, već su samo istaknuli kako je kriminalističko istraživanje u tijeku i da se na pronalasku napadača intenzivno radi.

Šibenska policija navodno je uhitila mlađu mušku osobu koja je u srijedu poslijepodne u Konzumu u Šibenku navodno šest puta nožem ubola prodavačicu. Pedesetjednogodišnja Šibenčanka unatoč tome uspjela se othrvati napadaču i pobjeći prema susjedima u naselju Baldekin, a po svemu sudeći, napadač je krenuo za njom. No, preplašio se prodavača kod kojeg je žrtva zatražila pomoć i pobjegao susjednim uličicama.

Lokalni portali navode da je napadač tražio šteku cigareta te nakon napada uz cigarete otuđio i nešto manje od 1.000 kuna. Sanja Baljkas, glasnogovornica šibenske policije, nije nam potvrdila, ali ni demantirala da je mlađi Šibenčanin uhićen zbog pokušaja ubojstva.

Vlasnik kafića nasuprot Konzuma: "Krenuo sam prema njemu, ali više je imalo smisla spasiti nju"

Željko Mrdeža (43), vlasnik kafića koji se nalazi nasuprot mjesta zločina, ispričao je sve što je vidio. Sjedio je na terasi kafića i vidio kako iz Konzuma izlaze krvava žena koja zaziva upomoć i razbojnik.

"Shvatio sam da je nekakva pljačka i odlučio u sebi – ma sad ću te uhvatiti – te krenuo prema tom mršavom, višem muškarcu, kose do ramena, u kratkim hlačama i narančastoj majici. U tom trenutku vidio sam da je žena puna krvi i procijenio kako više smisla ima spasiti nju, nego trčati za nekim tko možda ima pištolj ili nož. Nije mi bilo svejedno, mada sam imao veliku želju uhvatiti ga. Žena je bila sva u krvi, po licu, rukama, tijelu, bilo je teško to gledati", ispričao je Mrdeža za ŠibenikIN.

Dodao je da je prodavačica bila toliko staložena da je nazvala svoju šeficu kako bi joj rekla što se dogodilo te da nema tko raditi u Konzumu.

Kako navodi ŠibenikIN, mladić je od prodavačice prvo zatražio šteku cigareta po koju je ona otišla u skladište. Krenuo je za njom i ubo je nožem u leđa. Nakon toga ju je nastavio bosti, a ona se uspjela provući iz skladišta i pobjeći.

>> Prodavačica Konzuma koju je izbo pljačkaš u kritičnom stanju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije