Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte video!

Htio prisluškivati Obamu i Putina? Pogledajte zašto svi pričaju o njemu

Prišuljao se Obami i Putinu
Foto: YouTube
1/6
16.11.2015.
u 18:07

Internetom kruži snimka muškarca koji se očito pokušao prišuljati dvojici svjetskih čelnika, a nakon što je snimka postala hit proširile su se i brojne teorije koji je bio cilj muškarca

Tijekom razgovora američkog predsjednika Baracka Obame i ruskog predsjednika Vladimira Putina ovog vikenda na G20 summitu u Turskoj dogodilo se nešto o čemu svi pričaju.

Internetom kruži snimka muškarca koji se očito pokušao prišuljati dvojici svjetskih čelnika, a nakon što je snimka postala hit proširile su se i brojne teorije koji je bio cilj muškarca.

Neki misle da je muškarac samo htio biti na televiziji pa se trudio upasti u kadar, dok su drugi mišljenja da je htio prisluškivati razgovor Putina i Obame. Bilo je i onih koji su s teorijama otišli korak dalje pa su muškarca prozvali stranim špijunom koji je htio snimiti razgovor s kamerom u torbi, piše Independent.

Kako izgleda pothvat približavanja Obami i Putinu, pogledajte u priloženom videu (premotajte na 0.55)!

>> Putin i Obama suglasni da političku tranziciju treba provesti sirijski narod pod okriljem UN-a

Komentara 13

MI
mickeyzg
18:56 16.11.2015.

jok, ne, nisam gay koji hoće biti na slici sa Obamom i Putinom :D A na vratima ne samo da su mu zapisali ime i prezime, imena predaka barem pet koljena unatrag, nego i njihove brojeve cipela i krvne grupe.... Pa jako dobro znaju tko je to...

Avatar superhik74
superhik74
18:21 16.11.2015.

Normalno da se zna tko je on jer su svi tamo imali akreditaciju (koja mu visi oko vrata).

ZE
zeljkof
18:56 16.11.2015.

obican gay lik koji je hteo da napravi selfi sa njima pa shvatio da je to ipak glupo, nema nikakve zavere, relax

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije