Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
greškom ubio političarku

Htio je likvidirati zaručnicu prije vjenčanja

lovačka puška,portal
Foto: Boris Ščitar/VLM/PIXSELL
28.01.2014.
u 17:18

Bojana Bojić trebala je biti meta napada u svadbenom salonu Apolon, no njen zaručnik pogreškom je ubio političarku iz Vrbasa

Svoju priču ispričala je djevojka koja je trebala biti meta napada u Apolonu kada je, očito pogreškom, njen zaručnik ubio političarku iz Srbije, a potom presudio sebi.

- Spremali smo vjenčanje. Ne znam što se dogodilo s Mladenom da počini zločin kroz plač priča Bojana Bojić (28) u čijem je krevetu iznad svadbenog salona “Apolon” nedaleko od Banje Luke u petak oko tri sata pogreškom ubijena Biljana Paić (40), pomoćnica predsjednika općine Vrbas i predsjednica odbora Jedinstvene Srbije u Vrbasu. Ubojica i Bojanin zaručnik Mladen Danilović se poslije zločina ubio hicem iz lovačke puške.

- Teško mi je. Zavio nas je u crno. Ne mogu ni govoriti - bilo je jedino što je mogla reći Bojana koja se spremala za svadbu, zakazanu za 14. veljače. Nije otkrila što se među njima dogodilo prije tragedije.

>>Mladić greškom ubio političarku iz Srbije pa sebe, a htio likvidirati curu

Komentara 1

SC
schteff
19:23 28.01.2014.

koga briga ????? zašto nas davite sa vijestima iz Republike Šumske ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije