Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNA REAKCIJA
Povratak na članak

Umirovljenici o dionicama Agrokora: 'Riječ je o velikoj obmani i laži'

Stranka umirovljenika tvrdi kako se nikakvi potezi nisu mogli napraviti jer je posljednjih šest mjeseci zaustavljeno trgovanje dionicama poduzeća iz sustava Agrokor

Komentari 5

ST
stefj
10:01 06.11.2017.

A što se HSU javlja... Pa nitko od njih nije korisnik mirovine iz drugog stupa, niti im mirovina ne ovisi o investicijama fonda. Svi oni su na solidarnim mirovinama, radi kojih su visoki porezi i radi kojih se zadužujemo... Ukratko, ćim je HNB izdao upozorenje za Agrokor, fondovi su se morali rješavati dionica. To je bilo puno prije nego su rejting agencije krenule rušiti rejting...

VL
B2
bokida 2
10:29 06.11.2017.

Hrelja sa svojim politikanstvom vidljivo iz aviona.

VL
FO
fortulaci
13:50 06.11.2017.

RH-a je morala do sada biti vrlo uređena država, tržišno socijalna orjentacija, te vrlo dobro razvijena. Sada me netko treba zapitati , a zašto se to nije dogodilo.Već 20 god. jalovi i neučinkoviti politički sustav nije razvio potrebne elemente zaa ekonomski razvitak,jer su bez pitanja hrvatskih državljanja nametnuli ovaj Parlamentarni sustav ,kji je stvorio neodgovornost ,nastavak pljačke, trgovine, koalicija, ukidanje Županijskog doma ,Sanadera,Vidoševića i mnogo nedopustivih stvari, te konačno Todorića. A što mogu očekivati umirovljenici ?

VL
Avatar anlaser
anlaser
10:00 06.11.2017.

Nevjerojatno da se najveća populacija ne može organizirati i osnovati parlamentarnu stranku koja će pregazit i hadeze i sdp i ostale .

VL
LU
lucas
10:41 06.11.2017.

U Hrvatskoj ima samo 10% ljudi koji misle svojoj glavom, a ostali 90% mislee onako kako im neki "autoritet¨" priopći. Stvarno triba biti IDIOT i vjerovati nekom ministru koji kaže da gubitak na dionicama ništa ne mjenja po pitanju mirovina, to graniči sa ludošću i za upotriba je luđacima. Ako od nekog iznosa odbiješ 200,000 000, logićno je da će se ta glavnica za tu cifru smanjiti, ili po mistriću neće, pametnom dosta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.