Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATNICI U STRANKU

HSS: Vratilo nam se 6000 članova koji su otišli zbog HDZ-a

hss
Foto: HSS
05.08.2016.
u 21:44

Radi se o više od 6000 članova s područja cijele Hrvatske, a najviše iz Dalmacije i Slavonije

Danas su završili pregovori HSS-a, A-HSS- a i HSS-a braća Radić oko ujedinjenja i prelaska vodstva, svih članova, te svih županijskih, gradskih i općinskih organizacija A-HSS- a i HSS-a braće Radić u članstvo HSS-a, objavili su iz te stranke. 

"Radi se o više od 6000 članova s područja cijele Hrvatske, a najviše iz Dalmacije i Slavonije, mahom nekadašnjih članova HSS-a koji su tu stranku godinama napuštali nezadovoljni politikama bivših čelnika te nezadovoljni koalicijama sa HDZ-om", navodi se u priopćenju.

Na sastanku ujedinjenja su sudjelovali čelnici HSS-a, A-HSS- a i HSS-a braća Radić Krešo Beljak, Stanko Grčić i Ivan Begović sa svojim suradnicima. U HSS-u kažu da povratnici nisu imali posebne zahtjeve nego su se svi zajedno složili da žele maksimalno pomoći u nadolazećim izborima kako bi HSS-ovi kandidati na listama Narodne koalicije ostvarili što bolje rezultate.

"Nakon obavljanja tehničkih detalja, A-HSS i HSS braće Radić brisat će se iz registra političkih stranaka RH te će nadalje postojati samo jedna Hrvatska seljačka stranka. Ostale "stranke" koje se deklariraju kao Radićeve, kao što je poznato, i tako su samo u službi nekih drugih stranaka", navodi HSS. 

>> Stipe Gabrić će biti na listi Narodne koalicije. Evo kako su glasovali HSS-ovci!

Komentara 23

MI
Mimizo
22:13 05.08.2016.

beljak jel mi možeš nabavit jedan sony može i polovni

Avatar Frano1
Frano1
22:27 05.08.2016.

Petrov je jako ljubomoran, Muljanče našao novu ljubav. 😆Beljice, hajde nabroji samo trojicu tih famoznih članova koji su se vratili u HSS. Pa vi niste dobili ukupno 6000 glasova na proteklim izborima.

DR
draxy
22:26 05.08.2016.

Mogu oni potpisivati koliko hoće , slavonski seljak možda neće glasovati za HDZ ali sigurno neće za SDP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije