Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od većine?
Povratak na članak

HSS sve dalje od HDZ-a, uskoro odluka stranke da ide sa SDP-om

Nama su opcija i izbori, ali nisu dobro rješenje, kažu u HDZ-u

Komentari 21

Avatar majmunranko
majmunranko
22:54 13.05.2017.

Postojeća ekipa na čelu HSS-a je protustatutarno i protuzakonito, izabrana nakon što je šef, svojedobno pravomoćno osuđeni kriminalac Beljak, suspendirao apsolutno svu konkurenciju u stranci i onda napravio sjevernokorejske partijske izbore. Takvo što je neprihvatljivo u demokratskom društvu u kojem je uvjet da registrirane stranke moraju biti demokratske i moraju raditi po službeno usvojenom statutu i Zakonu o političkim strankama. Plenković po običaju tezgari i igra svoje briselske podrumaške igrice i pokušava praktično kupiti HSS, umjesto da institucije države rade svoj posao, ukinu sve Beljakove odluke, ponište skupštinu HSS-a i narede nove izbore.

VL
KL
klaramaric
09:36 14.05.2017.

Ma mogu i izbori opet ce HDZ dobit a bacit ce se 120 milijuna kuna jer tolko dodu ti novi izbori koje forsirate svi

VL
ME
Meter
10:33 14.05.2017.

Beljak je (zasad) čvrst i stamen

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
19:51 14.05.2017.

Svi koji mrze hrvatsku bi sutra na izbore. Bilo bi dobro da onaj tko naj više želi izbore i plati organizaciju te iste izbore ako budu istovjetni brojevi u Saboru ili slični ali uz ne moguće sklapanje nove vlade a bačeni novac i vrijeme te ostali manjkovi novca iz EU da i ne govorimo. Koji su to likovi koji bi htjeli paralizirati Hrvatsku nek se glasno jave i kažu što žele i kako sve to platiti i prebroditi izgubljeno vrijeme??? Pozdrav dobrim ljudima

VL
SM
san.martino
16:52 14.05.2017.

Bravo Beljak!!!Samo sto dalje od kradezea!!!

VL
DU
Deleted user
22:15 13.05.2017.

Sa HDZom ide Pupovac koliko znam .

VL
MA
malopivo
17:42 14.05.2017.

Kome ovaj fals treba

VL
DU
Deleted user
23:45 13.05.2017.

Redom svi političari su postali organski neprobavljivi. Čisti mentalni terorizam.

VL
RB
renato.bednjanec
10:23 14.05.2017.

To je sve samo ne HSS.

VL
Avatar dobry
dobry
22:24 13.05.2017.

Situacija je trenutno ovakva: HDZ, koji po svaku cijenu želi zadržati vlast, što više žele imati apsolutnu vlast, ima uz sebe tkzv. manjine, tj. predstavnike nacionalnih manjina u Saboru, koji bi ionako bili uz svaku vlast uz određenu cijenu na političkom tržištu. Kupljeni su i samo Plenković zna njihovu cijenu, za sada. Uz manjince tu su i politički prebjezi i karijeristi koji gledaju osobnu korist od potpore hdz-ju, ili su ucijenjeni ( Tomislav Saucha). Ovako sklepana većina, navrat na nos, nije vjerodostojna,"tanka" je-pretanka, nema ideološku podlogu i može pući iz bilo kog banalnog razloga. Na drugoj strani imamo jednu veliku i nekoliko manjih, ali važnih oporbenih stranaka(sdp, hns, hss, ids, ŽZ), kojih članovi su svjesni da trenutni ulazak u koaliciju sa ovakvim hdz-jom znači i sigurnu propast i nestanak sa političke scene. Plenković i hdz po svaku cijenu nastoje "podebljati" saborsku većinu sa nekom od navedenih stranaka, jer su svjesni da ne mogu opstati sa trenutnom "većinom". Najveći problem im je što nisu uspjeli razbiti MOST, pa makar ijednog člana MOST-a u Saboru pridobiti na svoju stranu! Zato sada Plenki i ekipa blefiraju, igraju igru vuće-hladno. Najprije puste u javnost "vijest" da u koaliciju sa njima ide HNS, kako bi izazvali reakciju ostalih važnijh oporbenjaka, ne bi li im se neko od preostalih ponudio sam od sebe. Sada kad su vidjeli da HNS i IDS nisu nasjeli na blef, pokušavaju isto sa HSS-om! Dakle ulog je veliki, ako bilo tko od oporbenjaka uleti u

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.