Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUST
Povratak na članak

HSS i HSP negoduju zbog izostanka minute šutnje

Smatraju kako su na svečanoj sjednici gradske vlasti trebale pokazati minimum poštovanja prema žrtvama Domovinskog rata i njihovim obiteljima

Komentari 8

MA
Marko1337
15:22 03.12.2017.

Je li moguće da beljak i njemu slični negoduju? Takvi smradovi su najviše doprinjeli degradaciji naših branitelja.

VL
GU
Gustirna
17:24 03.12.2017.

HSS-ovci bi odmah pristali i na 3 min sutnje za sva pokradena auto-radia za vrijeme domovinskog rata....

VL
IL
ilijan1a
15:48 03.12.2017.

Sad maske padaju samo se nesmije zaboraviti.

VL
Avatar Celzijus
Celzijus
14:32 03.12.2017.

E da ima taj HAHAHAeses minimum poštovanja ne bi si Blaupunt majstora, klošara, kriminalca Bljaka izabrali za predsjednika. Ne bi ih u Saboru zastupal Mađer, lik više puta pravomoćno osuđen za gospodarski kriminal. I ne bi koalirali sa S(trankom)D(jece)P(artizana), strankomm koja je glasovala PROTIV osamostaljenja Lijepe Naše. Bolje da provjere u kakvom je položaju Stjepan Radić u grobu.

VL
CR
cromak
16:01 03.12.2017.

Bez konsultacija sa sa glasackim tjelom donositi odluke samo mogu komunjare propalog sistema to nikada zaboraviti i birati taj olos. Mogu mapustiti sabor DANAS ako ne urade ceka ih ulicno veselje.

VL
CH
chanchir
20:21 03.12.2017.

e to je puno vazno ta minuta.u nas se ionako samo odaju pocasti,otvaraju ili miniraju spomenici.povorke tuge,ponosa i sl. presering velike domoljubne ljubavi,a za posal,za buducnost,za mladost to hrvatima nije vazno.vazna je minuta sutnje. eeeee sve falso,naopako

VL
EN
englezac
20:26 03.12.2017.

Gospodine Plenkovicu " izgorit" ces ko sibica ako ne smjenis minisricu kulture" drugaricu" Obuljen i" druga" Bozinovica.To bi bila mala zahvala gospodinu Praljku za sve sto je ucinio za svoju Hrvatsku domovinu i svoj hrvatski narod.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.