Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrg proziva

HSS: Hrvatskim vodama naređeno je da se povuku? Hitno smijenite ministra Jakovinu!

Branko Hrg poplave
Foto: HSS
1/2
21.05.2014.
u 18:27

Šef HSS-a od upućenih na nasipima u Županji i Bošnjacima doznao da su djelatnici Hrvatskih voda morali otići iz poplavljenih područja. Ako je to točno, kaže on, neka se hitno smijene direktor Voda i ministar poljoprivrede

Poplavljena područja na istoku Slavonije posjetio je danas predsjednik Hrvatske seljačke stranke Branko Hrg.

Donoseći i dio humanitarne pomoći izbjeglom stanovništvu, Hrg je obišao i županijski Stožer za obranu od poplave i nasipe u Bošnjacima i Županji, gdje je, navodi se u priopćenju, dobio i informacije da je djelatnicima Hrvatskih voda naređeno da se povuku iz poplavljenih područja i da su u obrani ostali pripadnici vojske i policije.

- Ako je to točno, tražimo da se odmah smijeni direktor Hrvatskih voda Ivica Plišić i njegov prvi nadređeni, ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina - poručuje Hrg.

Ovih je dana za Hrvatski radio, osvrćući se na stanje s poplavama, šef HSS-a ocijenio da u Hrvatskoj ne postoji organizirani sustav dobrovoljaca za takve okolnosti, poput Civilne zaštite, i da su jedino Gorska služba spašavanja i dobrovoljna vatrogasna društva spremne djelovati u takvim izvanrednim situacijama.

>>'Hrvatske vode najveći su krivac, nije bilo dosta vreća i pijeska'

>>UŽIVO U Soljanima čekaju vodeni val: Ne želimo napustiti svoje domove! Vlada sa 1,5 milijuna kuna pomaže BiH i Srbiji

Komentara 11

KA
kafka
20:32 21.05.2014.

Da li je to mafiji u kompaniji pod nazivom Hrvatske vode napokon došao kraj.??? . . . . . Sada će mafija na vlasti postavitljati svoje. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Sjaše Murta da uzjaše Kurta - a konju je svejedno tko jaše.

GU
guc
19:27 21.05.2014.

Svi ste vi jako pametni.Da su od vase pameti gradeni zecji nasipi sigurno ih ni nabujale rijeke probiti nebi mogle.

DU
Deleted user
19:08 21.05.2014.

Nije mi jasno. Svaki dan rusite Vladu i smjenjivate ministre, a oni svakim danom sve jaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije