Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danijel srb
Povratak na članak

HSP: Vladine mjere za gospodarski oporavak tek su marketing

Vlada samo stvara dojam da u vrijeme krize nešto radi, smatra Danijel Srb (HSP).

Komentari 12

NO
norahs
09:23 04.07.2010.

02.07.2010. u 03:06h tomislav71 je napisao/la: Samo Ruža može spasiti stvar. Ah, ona doista ima intelektualnog potencijala za spašavanje stvari sa završenim tečajem za policajke negdje u Kanadi, a iza sebe ima pola ekipe koja sve što ima duguje Đapiću,ću, a ostala polovica HDZ-u. Dosljedna ekipa karijerista - nema što!

VL
TO
tomislav71
03:06 02.07.2010.

Sve bi bilo Ok da ne viri iz guze HDZ-a. Ne smije on mokrom glavom bez amena Đapića, Kosorice i Šeksa.Da je on pravi ujedinio bi Hrvate i Pravaše i bio ono što treba biti.Ali on je pdguzna muha kao i onaj prije njega.Samo Ruža može spasiti stvar.

VL
KO
koltrinica
12:04 01.07.2010.

Hrvatska je bogata zemlja samo treba vratiti oteto i pokradeno ! Kad bi se izglasao ZAKON O PORIJEKLU IMOVINE vrlo lako bi se moglo ustvrditi gdje je novac ! Ne treba poštedjeti ni one koji su u komunizmu krali 50 50 godina hrvatsku imovinu i onda ju oprali po osamostaljenju Hrvatske. Ali ne baratati floskulama, kao što je Stipe Mesić urlao u predizbornoj kampanji da će vratiti pokradenih 90 milijardi dolara iz švicarskih banaka, a sve što je napravio je da je svoju kčer uvalio kao direktoricu Termi Zagreb a sebe u nadzorni odbor INGRE čije je direktore vodio po libiji i ostalim zemljama dok je bio predsjednik RH ! Aki kako raspetljati klupko, kad svak svakog drži za jaja. Šta se desilo sa aferom Daimler ? Ništa, jer lovu su uzimali i jedni i drugi i kako će jadni protiv samih sebe. A javnost ? A narod ? Za njih je Hrvatska traži zvijezdu ili Farma !

VL
OB
-obrisani-
12:20 01.07.2010.

Sve sto oni pricaju mi odavno znamo. Pitanje je samo kako prekinuti taj njihov vrazji krug. Svi su oni jedni drugima u dzepu. Tko vise tko manje. Trebalo bi uvesti Vladu Nacionalnog Spasa, s time da svaki clan bude provjeren. Da nema nista sa pretvorbom, da ima uredo prijavljenu imovinu od 1990.g. i uredno placen porez. I onda krenut sa osudama, konfiskacijom,punjenjem drzavne blagajne. I sve to prije ulaska u EU. Ulaz u EU trenutno ide samo njima koristi. Definitivno ce legalizirati pokradeno. EU ce paziti na zastitu svojih interesa,ali od ulaska, ovo prije ih ne zanima. A oni ce uredno placati poreze, igrati golf i ujeo vuk magare...

VL
GA
gary1
12:57 01.07.2010.

Hrvatska je trenutno u istoj situaciji kao i Grčka, znači bankrotirala je, samo što to vlada ne želi priznati, nada se da će preživjeti od par milijardi od turizma, ali to će biti samo odgađanje agonije. Hrvatska je Sustavno Pljačkannaa od 1990 g. sve do današnjih dana. Svaka vlast do sada umjesto da investira u mlade, obrazovane, stručne i poštene ljude, prodaje najveće blago strancima, a ostalo poklanja bjelosvjetskim i domaćim hoštaplerima (primjer. Mudrinić došao iz Canade bez ijednog dolara HT, Luka Rajić SSS Klaićeva, nikada ni radio u Dukatu postaje vlasnik, Gucić, Kutle, otkuda je iskrsnuo Todorić, vozač autobusa, general Rojs, Bandić i rodjak Ljubičić, Mravak, itd...... itd......., i na kraju kronično bacanje novaca u brodogradilišta i za nesposobne ali pametne Slavonske seljake svake godine. Siva ekonomija pogotovo u građevinarstvu prošlih godina. A banke, lihvarski ugovori o kreditima! Rješenje je da se kompletan Sabor raspusti, da i SDP i HDZ i svi ostali slušači u Saboru priznaju da su nesposobni i nestručni voditi državu i boriti se za malog čovjeka, da se pod hitno istraži i procesuira svaka privatizacija od 1990 na ovamo, te porijeklo imovine svih koji su naglo uzletjeli poslije rata. Na žalost to je nemoguća misija mirnim putem, jer svaka vlast u bilo kojem režimu kroji zakone za svoj opstanak, na štetu malog čovjeka. Jednom je netko rekao da je najveća mafija u svakoj državi sama vlast i to je živa istina

VL
OB
obadius
12:58 01.07.2010.

Danijel ima moj glas na parlamentarnim izborima.

VL
CH
chemica
13:28 01.07.2010.

Kakav superioran intelekt... ON je shvatio! Ajme. NAKON SDP-ovaca, da ne zaboravim naglasiti. Naše \"oporbe\". Najbolje mu je da se ubije jer biti toliko \"brz\"... Što je čekao do sad? Bilo ga strah da neće ući u HDZ-ovsku vladu ako bude previše \"talasao\"? Sada, kad se kraj nazire i samo budala želi biti na vlasti, odjednom postaje veliki protivnik Kosoričine vlade. Dosljedan kao Anto Đapić. Bitno je ući u idući saziv Sabora na krilima glasova tutavih birača pa makar Hrvatske više ne bude. Anto je sebe namirio, a sada je došao red na ovoga. Ako je lažni magistar bio nezaobilazan faktor u ovoj zemlji, nije ovaj ništa \"lošiji\" od njega. Za uguziti se i vjetriti zube po cijele dane.

VL
NO
norahs
13:48 01.07.2010.

Netko je ovdje postavio pitanje: kako prekinuti krug svega što se ponavlja ciklično, bez obzira bila vlada HDZ/SDP? Pa, baš u tome i je problem: ove dvije stranke su, kao, pretplaćene za sastavljanje vlade - eventualno svaka sa sobom pokupii i štetne ukrasne privjeske za Brisel tipa: Milorad Pupovac i onda nastavlja tamo gdje je prethodna stala: s rasprodajom preostale imovine, besmislenim zaduživanjem većim dijelom kako bi se namirile tekuće potrebe (to je kao da podižeš kredit kako bi platio režije!), bezidejnošću u kom smjeru stimulirati gospodarstvo (industriju, poljoprivredu, brodogradnju - već je poznato na što liče ove 3 važne grane nakon tranzicije!). Predugo se ove dvije stranke naizmjence igraju vođenja države a bez da je itko odgovarao za štetu... Vrijeme je za nove ljude, bez tranzicijskih afera, koji nisu imali poziciju vlasti - pa ne mogu ni biti odgovorni za nastalu štetu. Danijel Srb je upravo takav tip političara. Zaslužuje priliku.

VL
OB
-obrisani-
14:48 01.07.2010.

Ako ovaj Srb nastavi ovako kako je krenuo na sljedećim izborima ima moj glas!

VL
JO
JozoBago
15:21 01.07.2010.

Oće Danijel postat prvi Srb(in) precjednik hrvacke Vlade!!!!! Šalom

VL
OB
-obrisani-
15:40 01.07.2010.

Ne valja mu prezime jer zbunjuje ljude. Treba reći da je Srb jedan od rijetkih koji ima kakav takav pristup medijima i koji otvoreno kritizira lošu i podaničko ulizivačku hrvatsku politiku. Na idućim parlamentarnim izborima svakako će treća opcija biti koalicija koju će sačinjavati između ostalog i njegova stranka. Valja popratiti razvoj događaja. HDZ/SDP-ova \"koalicija\" se mnogim zgadila.

VL
VH
vu-hr
11:03 07.07.2010.

Gospodin Srb nema niti jedne afere iza sebe. Ništa. Zar to nije prednost? Dat ću mu svoj glas, što je najmanje što kao građanin mogu. A raspitat ću se gdje mogu ispuniti pristupnicu za njegovu stranku, jer želim i sam biti dio tog projekta. Pozdrav svim Hrvatima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.