Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rafalna paljba

HSP traži referendum o bahatom gradonačelniku

borzan
PIXELL
08.03.2010.
u 16:38

Drago mi je da se raštimani orkestar posložio. Već smo se zapitali što je s oporbom i gdje je, uzvratio je na prozivke Bubalo, a zamjenik mu Vrdoljak krivca našao u novinarima jer se “vijećnici upecaju na lažne članke pa reagiraju”

Dan uoči sjednice Gradskog vijeća pomalo uspavana osječka oporba krenula je u pravu ofanzivu!

– U priči oko nabavke novih kanti nešto opako smrdi, a to nešto nije otpad – prozvala je čelnica osječkog SDP-a dr. Biljana Borzan vlast HDSSB-HNS za nepotrebnu potrošnju novca pod izlikom usklađivanja odvoza smeća s EU regulativom. Osječani, kazala je, imaju nesreću da su od mogućih vrsta vlasti dobili najgoru, onu koja nije vrijedna, a ima i sumnjiv način poslovanja.

Natrag u zimski san

– Usto ide i gomila licemjerja koju gradonačelnik demonstrira stalnim poskupljenjima. Pozvali smo ga da se probudi, on je otvorio oko i najavio naplatu Kopike, pa ga pozivamo nek se vrati zimskom snu – zaključila je Borzan. Pokretanje javne rasprave o gradonačelniku kakvog grad zaslužuje i traženje ostavke K. Bubala, najavio je HSP. – Arogancija, bahatost i vrijeđanje političke konkurencije samo su način kako da prikrije svoju nesposobnost  – rekao je vijećnik Anto Đapić.

“Stop Bubalu i Lovokovićki - apel za spas stare škole”, uputili su jučer u Strossmayerovoj ulici i hadezeovci Ivica Vuletić i Željko Lijić. – Prodaja zemljišta gdje je stara škola primjer je pogodovanja privatnom interesu. Neprihvatljivo je da se ona rupi, a nova škola gradi u produžetku Kanižlićeve te djeca prelaze prometnu Strossmayerovu ulicu – poručio je Vuletić.

Špijuni dobro rade

Nakon pressice SDP-a, za vrijeme kritike HSP-a, a prije prozivke HDZ-a, “jer špijuni rade”, reagirala je i gradska vlast. – Drago mi je da se raštimani orkestar posložio. Već smo se pitali gdje je oporba. Neka pričaju. Kaznene prijave prešle su brojku 20 – kazao je Bubalo. Zamjenik mu Ivan Vrdoljak za prozivku oko kanti okrivio je novinare koji pišu “lažne članke na koje se vijećnici upecaju”, a dogradonačelnica Danijela Lovoković objasnila da stara škola ne udovoljava pedagoške standarde

Ključne riječi

Komentara 1

JI
jimbeam
21:20 12.03.2010.

Kaj hoćete,pa imate grijani trg..................neki ljudi nikad zadovoljni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije