Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon izbora
Povratak na članak

HSP pozvao SDP i HDZ da se izjasne o mogućnosti koalicije s SDSS-om

Ukoliko se čelnici HDZ i SDP-a o tome ne očituju, predsjednik HSP-a Srb smatra kako će "i to biti odgovor na ovaj zahtjev"

Komentari 14

PO
potrebi
12:41 02.11.2015.

Ovaj Srb se pravi bedast. Milanče i Pupovac koaliraju odavno. Oni su i super prijatelji. I Milanče na svojim listama ima više Pupovčevih sunarodnjaka nego Hrvata.

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
12:27 02.11.2015.

Milanović bi koalirao i s crnim vragom sam da još 4 godine bude faca broj 1 ! Boli njega brfiga za Hrvatsku , on je narcisoidna osoba i tu sve završava.

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
12:27 02.11.2015.

Ne kužim zašto je pozvao Milanovića da se izjasni o koaliciji sa SDSS-om, kad je Milanović već u koaliciji sa SDSS-om, imaju zajedničku listu u IX izbornoj jedinici. A u svezi SDSS-a, zašto je toliki problem u SDSS-u, kad je SDP glavna srpska stranka u Hrvatskoj za koju glasuje 80% Srba, kao što je rekao Milanović, u čijoj vladi sjedi 50% Srba, u užem kabinetu 100% Srba, na izbornim listama imaju 40% Srba, a u gornjim dijelovima lista 60-70% Srba. Mislim, o čemu ovaj Srb točno govori? Zašto je problem Srbin Pupovac, a nisu problem Srbi Ostojić, Lalovac, Grčić, Jovanović, Opačićka, Ćupurdija, Stevanović, Đujić i ostali? Sa će biti problem koalicija sa SDSS-om, ali zato nema problema da Srb, Glavaš i Tomašićka "tehnički" podrže Milanovićevu srpsku vladu. Ma daj.

VL
Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
14:36 02.11.2015.

Pa Karamrle se već izjasnio kad je otklonio suradnju s generalom Glavašem. Dobio takav naputak od američkog ambasadora. Treba nekad čitati između redova. A baš mi žao ove jadne adezejčiće koje će prevesti žedne preko vode. Na kraju će uz cajke postavljati ćirilićne table po Vukovaru, a oni će igrati užičko kolce sa Stanimirovićem.

VL
DU
Deleted user
18:07 02.11.2015.

hsp u sridu a braća sdp,hdz,sdss nek zaigra užičko

VL
BA
balic
13:19 02.11.2015.

koji panjevi ,vecini njih u Hrvatskoj prezime zavrsava na ic pa ni ovi iz domoljubne nisu iznimka,ali ipak drugima broje krvna zrnca .Sramite se.

VL
Avatar mama mia
mama mia
18:06 02.11.2015.

Ne kaki, SDSS je partija Hrvatskih građana kao što je to i tvoja partija HSP ni manje ni više i ako nemaš ništa drugo za reči bolje takvi uštrigani umukni

VL
GO
goran2hr
12:49 02.11.2015.

Iako se nadam odlasku Kukurikavaca, ne vidim što je loše da se od HDZ-a traži da se na vrijeme (prije izbora) izjasni što će konkretno učiniti (Ilegalni imigranti? Financiranje antihrvatskih udruga, "kulture" (filmova, knjiga, kazališta), manjina? Stav prema bankama? Stav prema obrazovanju (povijesni udžbenici, "zdravstveni" odgoj, kadrovi)? Stav o narodnom referendumu?.... Pa zašto ne i pitanje s kim kane koalirati? Od 2000. HDZ je po svojim djelima lijevo-liberalna eurofilna stranka i nisu učinili ništa dobro za hrvatski narod, nešto domoljubno, pa čak i nacionalističko. Sada oni ponovno žele glasove naivnih domoljuba, a to putem parola, nejasnih obećanja i sl. U konačnici, da bi opet radili što ih volja. Jednom je već HDZ imao priliku koalirati sa HSP-om, pa su umjesto njih izabrali SDSS, pa zato neka sada izvole biti jasni, odgovoriti sa DA ili NE, te što, kako i kada. Poslije izbora je kasno.

VL
OM
omolje
14:32 02.11.2015.

Balić. Šta znači ić na kraju prezimena. Možda srpsko prezime ako to misliš pogrešno misliš bolje ne postavljaj bezvezna pitanja

VL
OM
omolje
14:40 02.11.2015.

Neznam čemu se čudite. Naši političari išli bi u koaliciju sa crnim vragom samo da ne izgube fotelju. Koalicija sa sdsom je Milančetu neporrbna ionako ima previše srba u vladi. Možda da uzme jednog Hrvata nek se nađe.

VL
DU
Deleted user
12:47 02.11.2015.

zalosno je sto i kradeze ide u koaliciju sa sds-om

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.