Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavili u Požegi
Povratak na članak

HSP dr. Ante Starčević uvjeren: Osvojit ćemo tri saborska mjesta

Radoslav Galić, zamjenik predsjednice stranke, kritizirao je Vladu te najavio zaoštravanje politike prema bankama.

Komentari 5

VR
vratićesevalter
09:17 26.10.2011.

kapt56---zato sami pitao---uvijek je gubitnik.

VL
VR
vratićesevalter
16:02 25.10.2011.

Jednom sam pitao na ovom mjestu pa mi nitko nije odgovorio i moram pitati opet:koja je ovo po redu Galićeva stranka?

VL
Avatar netstoper
netstoper
21:14 25.10.2011.

što jedan đapić potrga niti sto pravaša ne može sastaviti...dijele se kao amebe i postaju amebe...

VL
KA
kapt56
21:52 25.10.2011.

Vratićesevalter - Ja mislim da mu (Galiću) je peta ili šesta stranka. Njemu bi bilo najbolje da uđe u HSU jer oni uvijek idu sa pobjednicima, a on žarko želi biti sa pobjednicima, ali uvijek izabere krivu stranku!

VL
ST
sttipe
17:41 29.10.2011.

ovome je bolje šutit..jer sramoti potencijalno dobru stranku..kako bi oporezivao strani kapital i domaće bogataše??ovo je lupanje bez veze..nek lipo pojasni,šta će se točno oprezivati..jer je iz aviona vidljivo da današnji sustav ubija državu i daje ju bogatašima..dakle precizno jel se oporezuje dobit,ili se lupa,svima toliko i toliko..oće li se poreza naplaćivat toliko da se firme ubije,ili će se zadovoljiot s duplo manje poreza od firme koja bi cilim današnjim oporezivanjem propalekako se škverove oporezuje??očito da ih se porezima i kooperantima politički ubija..da im se oporezuje samo dobit,nikad nebi propali..i naravno da se financiska policija pozabavi imovinom direktora škverova i ministara koji tamo šalju svoje kooperante,da za njih kradu..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.