Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori

HSP dr. Ante Starčević ušao u krug najjačih političkih stranaka

hsp, tomašić
22.05.2013.
u 10:59

HSP AS je i prije ovih izbora spadao u rang velikih političkih stranaka, zbog dosljednog provođenja najstarijeg i jedinog izvorno hrvatskog političkog svjetonazora.

HSP dr. Ante Starčević je nakon prvog kruga lokalnih izbora među strankama koje se smatraju za pobjednike izbora, tvrde to iz HSPAS dodajući da su ti rezultati samo potvrda davno stečenog legitimiteta i legaliteta stranke da se završi svepravaško okupljanje pod političkim projektom „Pravaški kišobran“.

HSP AS je i prije ovih izbora spadao u rang velikih političkih stranaka, zbog dosljednog provođenja najstarijeg i jedinog izvorno hrvatskog političkog svjetonazora, te zbog potrebite kvantitete i kvalitete koju je imao u tisućama svojih mladih i obrazovanih članova. Pobjedom zajedničke liste za Europski parlament HDZ, HSP AS i BUZ, postizanjem veličanstvenog rezultata predsjednice stranke i europarlamentarke Ruže Tomašić, te osvajanjem nekoliko stotina vijećničkih mandata na razini županijskih skupština, gradskih i općinskih vijeća taj status je potvrđen, navodi se u priopćenju koje potpisuje Glavni tajnik stranke Pero Ćorić.

Tvrdi da su pobjednici proših izbora stranke demokršćanskog i pravaškog svjetonazora a da su gubitnici interesna skupina političkih stranaka okupljena oko Zorana Milanovića i SDP-a, folklorna družina koja sebe naziva HDSSB, miljenici montiranih anketa Laburisti i lažne mesije kao don Ivan Grubišić i slični politikanti u drugim lokalnim sredinama. Ćorić kao najvećeg gubitnika ovih izbora navodi Danijela Srba kojeg naziva nepostojećim predsjednikom nepostojećeg HSP- a.

>>Gotovo 350 članova HSP AS iz Gradišta prešlo u HSP!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije