Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REFORMA

HSP dr. Ante Starčević u potrazi za istinskim pravašima

pero ćorić
Branimir Bradarić/VLM
21.02.2012.
u 14:44

Pozivamo sve da nam se priključe te da zajedno pošaljemo u političku povijest one koji su zlorabili pravaštvo radi stjecanja osobnih sinekura i beneficija, kaže se u priopćenju stranke

HSP dr. Ante Starčević u Vukovaru poduzima završne pripreme pred skori 2. opći sabor stranke koji će se održati 10. ožujka u Zagrebu. U stranačkom priopćenju za javnost navodi se da će stranački izaslanici na saboru izabrati vodstvo stranke koje će znati okupiti sve istinske pravaše i starčevićance, zajedno s njima sačiniti kvalitetan program te sa strankama sličnog političkog programa zatražiti povjerenje hrvatskih građana na predstojećim lokalnim izborima.

U priopćenju se navodi da će u izbornom ciklusu do sljedećih parlamentarnih izbora pozvati sve na svepravaški sabor te iznjedriti vodstvo koje će znati čuvati i štititi nacionalne interese Hrvatske i njezinih građana u okviru europskih integracija u koje ćemo uskoro ući.

– Apeliramo i javno ovim putem pozivamo sve koji se prepoznaju u gore navedenom da nam se priključe te da zajedno pošaljemo u političku povijest one koji su zlorabili pravaštvo radi stjecanja osobnih sinekura i beneficija. Tu mislimo svakako na vodstvo Đapić-Jukić-Srbova d.o.o HSP-a, ali i na one koji se poput slavonskobrodskog gradonačelnika Mirka Duspare ovih dana pokušavaju prometnuti u žrtve njihove politike. To se naziva politikom "naknadne pameti" jer i on i njemu slični unatrag nekoliko godina bili su aktivni vinovnici političkog nasilja koje se provodilo nad neistomišljenicima u Slavonskom Brodu i šire – piše u priopćenju koje potpisuje tajnik stranke Pero Ćorić.

Komentara 3

KA
kapt56
09:01 22.02.2012.

Đaba vam trud svirači, HSP je bivša stranka o kada ste počeli osnivati svako svoju stranku. Nema toga! Sada će Duspara osnovati svoju novu stranku HSP ......... i tako to do slijedečeg isključenja, pa opet taj osniva svoju stranku. Rješenje je ukloniti Đapića i njegovu ekipu iz HSP-a i problem je riješen. Budući a HSP-ovci to ne mogu ili nemaju muda, HSP-a u dogledno vrijeme nema na političkoj sceni. To nam mora biti svima jasno!

KA
kapt56
09:04 22.02.2012.

P.S. Pero, kada sam ti govorio da se riješite Đapića nrekao si mi da nisam normalan, a što je sada? I odkud tebi da je tvoja stranka istinska pravaška, svaki cigo svoga konja hvali!

OP
Obećanko požeški
11:47 22.02.2012.

...u potrazi za istinskim pravašima - koji će koalirati sa SDP-om!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije