Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije

HSP dr. Ante Starčević: Milanović politizira, konstruira i laže!

ruža tomašić,pero ćorić
Duško Mirković/PIXSELL
23.01.2013.
u 17:35

– Prva neistina koju spominje je da je HSP AS glasovao za tzv. odredbe Statuta Grada Vukovara koje su omogućile uvođenje dvojezičnosti – navodi se u priopćenju koje je potpisao Pero Ćorić.

VUKOVAR – Nakon današnjeg istupa premijera Zorana Milanovića u Saboru, kada je govorio o uvođenju dvojezičnosti u Vukovar, Pero Ćorić, glavni tajnik HSP-a dr. Ante Starčević rekao je da premijer politizira, konstruira i laže.

– Prva neistina koju spominje je da je HSP AS glasovao za tzv. odredbe Statuta Grada Vukovara koje su omogućile uvođenje dvojezičnosti. To je notorna laž jer je HSP AS osnovan tek četiri mjeseca poslije što je razvidno iz rješenja izdanog od Ministarstva uprave. Taj Statut bio je produkt dogovora Sanader – Đapić i jedan je od razloga stvaranja HSP-a AS. Druga neistina je da je taj Statut omogućio donošenje dvojezičnosti u Vukovaru. U istom izlaganju premijer je u Saboru rekao da je riječ o Ustavnom zakonu te na taj način sam sebe demantirao, navodi se u priopćenju koje je potpisao Ćorić.

Pozivaju i vladajuću garnituru na svim razinama da prestanu s manipulacijom hrvatske javnosti koju provodi uz pomoć lijevo-liberalnih medija.

– Direktni produkt ovakvih politikantskih konstrukcija i tajne suradnje SDP-a i SDSS-a je "dernek" održan na pravoslavni Badnjak u Borovu Selu. To je, nažalost, uvertira onoga što se događa ili će se događati, a direktnu odgovornost snosit će aktualni premijer Zoran Milanović te njegovi istomišljenici. Kao prilog tim crnim slutnjama dostavljamo vam poziv za obilježavanje Dana škole u OŠ "Trpinja" iz Trpinje. Poziv je napisan isključivo na ćiriličnom pismu te ukrašen fotografijama hrama Sv. Save iz Beograda – navodi Ćorić.

>> Matić Iviću: Hoću li i ja proći kao Rađenović, Miljuš, Sabina žena...?!

Komentara 11

OB
-obrisani-
17:49 23.01.2013.

uz pomoć lijevo-liberalnih medija tako i ovog glasila ni riječi o Sabi koji je dijelio listiće za ćirilicu. Naravno da Srpska Druga Partija pripremila je ovo u zajednici s prvom srbskom SDSS i nelustriranim medijima.

OB
-obrisani-
17:56 23.01.2013.

bravo hsp.as nedajmo cirilicu koju zeli uvesti nenarodna vlast koja nikad nije voljela ni zeljela hrvatsku

OB
-obrisani-
17:44 23.01.2013.

a HSP.AS...........je nastao od vanzemaljaca.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije