Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za izbore

HSP AS poziva pravaše na ujedinjenje!

HSP dr Ante Starčević, Ruža Tomašić, portal
Dominik Grgurić/PIXSELL
01.09.2013.
u 15:39

Imamo potrebu za daljnjim pravaškim i domoljubnim okupljanjem kako bi svi zajedno smijenili s vlasti aktualnu, nesposobnu, antihrvatsku i antikršćansku vlast, poručuju iz HSP AS

Stranka HSP Ante Starčević pozvala je danas pravaše na ujedinjenje.

 - Ulazeći u ciklus priprema za predstojeće europarlamentarne, predsjedničke i parlamentarne izbore za 8. saziv Hrvatskog sabora imamo potrebu za daljnjim pravaškim i domoljubnim okupljanjem kako bi svi zajedno smijenili s vlasti aktualnu, nesposobnu, antihrvatsku i antikršćansku vlast, poručuju iz stranke te ističu svoju predsjednicu i europarlamentarku Ružu Tomašić kao primjero kako bi se trebali ponašati drugi pravaški čelnici.

Na sjednici Predsjedništva HSP AS u Zagrebu dana 31.08.2013. Tomašić je predložila Odbor HSP AS koji treba uputiti javni poziv svim pravaškim strankama, udrugama i istaknutim pojedincima na ujedinjenje.

Stranka je pozvala sve navedene da se odazovu pozivu na razgovor o ujedinjenju te najavili kako će ovih dana biti upućen i službeni poziv.

>> HSP AS: Premijer i Vlada guraju Hrvatsku u predstečajnu situaciju

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije